SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR

REZUMAT VIDEO Carlos Alcaraz, învins de Zverev la primul meci la Turneul Campionilor » Apoi s-a plâns: „Nu am jucat tot sezonul pe așa ceva”

Articol de - Publicat marti, 14 noiembrie 2023 09:00 / Actualizat marti, 14 noiembrie 2023 09:19

În primul meci de la Turneul Campionilor, spaniolul Carlos Alcaraz (20 de ani, 2 ATP) a fost învins de neamțul Alexander Zverev (26 de ani, 6 ATP), scor 7-6 (3), 3-6, 4-6. La final, s-a plâns de condiții. 

  • Meciurile de la Turneul Campionilor sunt televizate de Eurosport

Al doilea favorit al competiției de la Torino, Carlos Alcaraz a fost învins după două ore și 34 de minute, deși a câștigat primul set.

VIDEO Rezumatul meciului Alexander Zverev - Carlos Alcaraz

Zverev a început bine meciul. A făcut break la 1-1 și a avut 3-1, dar a cedat două game-uri la rând. Ulterior, fiecare jucător și-a câștigat serviciul și s-a ajuns în tiebreak, deși la 6-5, pe serviciul lui Zverev, Alcaraz a avut trei șanse de set. În tiebreak, ibericul a jucat mai bine. S-a impus cu 7-3 și a luat primul set.

În partea secundă, Zverev a început din nou tare. A condus cu 2-0, iar de data aceasta nu l-a mai lăsat pe Alcaraz să egaleze. A rămas în avantaj până la final, iar la 5-3 a mai luat un break, pentru a închide setul, 6-3.

Setul secund a început echilibrat. S-a mers cu serviciul până la 2-2, când Zverev a făcut primul și singurul break din set. Și-a menținut avansul până la final, a luat setul cu 6-4, și și-a asigurat victoria.

Carlos Alcaraz s-a plâns de condiții

La finalul meciului, Alcaraz s-a declarat nemulțumit de condițiile de joc.

Cu siguranță asta e cea mai rapidă suprafața din tot sezonul. Nu știu de ce la finalul anului jucăm pe această suprafață, având în vedere că toate hard-urile din acest sezon au fost lente. 

Acum venim aici și ne dau o suprafață rapidă. Nu înțeleg această suprafață pentru că nu am jucat în acest sezon pe una asemănătoare”, a spus Alcaraz, potrivit Mundo Deportivo.

Apoi a continuat: „A fost un an lung și exigent. M-am antrenat bine, mă simțeam bine, sunt bine din punct de vedere fizic, dar nu am fost OK ca nivel al tenisului”.

Citește și: 

Novak Djokovic, numărul 1 la final de sezon pentru a opta oară! » Va bifa a 400-a săptămână în fruntea clasamentului ATP
ATP FINALS
Novak Djokovic, numărul 1 la final de sezon pentru a opta oară! » Va bifa a 400-a săptămână în fruntea clasamentului ATP
Jannik Sinner are cei mai colorați fani » Carota Boys și-au întâlnit favoritul la Torino
ATP FINALS
Jannik Sinner are cei mai colorați fani » Carota Boys și-au întâlnit favoritul la Torino

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
VardyParty
VardyParty  •  16 Noiembrie 2023, 13:34
Postat de parpalache pe 16 Noiembrie 2023, 12:31

„i”-ul ala se citește„ai”nene!Odihneștet-te-ca efortul intelectual te epuizeaza!

Asa este, al treilea i se citeste cu gura plina. Acum zi-ne la fel, dar in franceză. Respect.

parpalache
parpalache  •  16 Noiembrie 2023, 12:31
Postat de VardyParty pe 15 Noiembrie 2023, 18:39

Ca un autsider! autsider! pe bune, corectorule de mingiii?

„i”-ul ala se citește„ai”nene!Odihneștet-te-ca efortul intelectual te epuizeaza!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează