SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Mats Wilander explică ce ar ascunde, de fapt, lacrimile Serenei Williams: „Nu, nu e vorba despre ce credeți voi”

Serena Williams rămâne la un singur trofeu distanță de recorduri all-time de Grand Slamuri, 24, deținut de australianca Margaret Court +9   FOTO
Serena Williams rămâne la un singur trofeu distanță de recorduri all-time de Grand Slamuri, 24, deținut de australianca Margaret Court

Articol de GSP - Publicat joi, 18 februarie 2021 11:19 / Actualizat joi, 18 februarie 2021 11:50

Mats Wilander, de șapte ori campion în turneu de Grand Slam, spune că Serena Williams nu ar fi plâns la conferința de presă de după înfrângerea clară cu Naomi Osaka, 3-6, 4-6, pentru că vrea să se retragă. 

„Nu, nu e finalul carierei pentru Serena. Cred că a plâns pentru că a fost dezamăgită de felul cum a jucat. Probabil avea speranțe mari, fiindcă avusese un start bun în meci. A ajuns la 3-0, putea fi 4-0, 5-0. Pentru ea, aceasta este o înfrângere importantă, pentru că Serena Williams s-a mișcat mai bine, a jucat mai bine și, în ciuda acestui fapt, nu a fost deloc aproape de Naomi Osaka. De acolo cred că a pornit emoția - se gândește: ce trebuie să mai fac acum, ca să câștig?”, a explicat Mats Wilander, expertul Eurosport în tenis. 

Serena Williams, sursa foto: Imago
Naomi Osaka, sursa foto: Imago
Naomi Osaka, sursa foto: Imago
+5 FOTO

Serena Williams a plâns la conferința de presă: „Gata, am terminat”

Vizibil afectată la conferința de presă de după meciul cu Naomi Osaka, Serena Williams a răspuns schematic la întrebări: „Am făcut multe greșeli”. Apoi s-a ridicat și a părăsit în lacrimi sala de conferințe, după doar câteva minute de discuție cu reporterii: „Gata, am terminat ..” 

  • Serena Williams rămâne la un singur trofeu distanță de recorduri all-time de Grand Slamuri, 24, deținut de australianca Margaret Court;
  • Americanca a ratat finala de la Australian Open, acolo unde are deja 7 titluri, iar multe voci pun sub semnul întrebării prezența ei la Antipozi în sezonul viitor.

Pentru Serena Williams, cele mai importante șanse din acest an sunt la Wimbledon și US Open, două turnee pe suprafață rapidă, care îi convin jucătoarei de 39 de ani. 

Citește și alte știri din tenis: 

Hohote de râs la Australian Open! Ce mesaj a scris Naomi Osaka pe camera de filmat, după victoria cu Serena Williams

Naomi Osaka a eliminat-o fără emoții pe Serena Williams și e în finala Australian Open: „Important e să mă distrez pe teren”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (10)
johnny2
johnny2  •  19 Februarie 2021, 22:38
Postat de Clau Alex Berdei pe 18 Februarie 2021, 13:09

Simona are un complex fata de Serena.Din anumite motive sint adversari pe care nu prea poti sa-i invingi. Iti dau exemplu Federer vs Nadal. Federer vs Nadal – 39 de meciuri directe, 24-15 pentru Nadal – Pe suprafeţe: Nadal conduce pe zgură, 14-2, pe hard este 11-9 pentru Federer, (8-6 Nadal pe outdoor hard, 5-1 Federer indoor), Federer conduce pe iarbă cu 2-1... Crezi ca Nadal ii mult mai bun ca Federer?Nu este! Federer aree un complex in fata lui Nadal.

N-ai ghicit, mai incearca . E vorba de spinul lui Noadal pe BH lui Fedex. In ultimii ani a lucrat la BH si Noadal si-a pierdut "inspiratia".

andrei.33
andrei.33  •  18 Februarie 2021, 22:21

Am eu cateva idei cum ar putea sa mai castige un GS: sa renunte la aerele de diva, tratamentul special, costumatiile bombastice, lantisoarele pe care scrie Queen si razboaiele inchipuite pe social media. Atunci s-ar putea sa mai aiba o sansa.

1ianuarie
1ianuarie  •  18 Februarie 2021, 21:22
Postat de Razvan Mihailescu pe 18 Februarie 2021, 11:50

A crezut ca toate cu care urmează sa joace seamănă cu fraiera de serviciu numita halep, și le bate din poziția da mi mingea sa o ajung din stand pe loc, asa a jucat halep, zici ca era hipnotizata Nu se lasă de tenis pt. ca o are pe halep pe care o bate înainte de a începe meciul

A jucat doar cu Halep?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close