SPORTURI  »  TENIS  »  ANTRENOR

Cum a comentat Ilie Năstase anunțul despărțirii dintre Simona Halep și Darren Cahill: „Am încredere în alegerile ei!”

Ilie Năstase
Ilie Năstase

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 septembrie 2021 18:42 / Actualizat miercuri, 22 septembrie 2021 19:08

Ilie Năstase (75 de ani) a comentat decizia Simonei Halep de a întrerupe colaborarea cu antrenorul australian Darren Cahill.

Fosul număr 1 mondial s-a declarat uimit de decizia Simonei de a se despărți de Cahill. De asemenea, acesta nu se vede antrenând-o pe Halep în viitorul apropiat.

„Nu am știut nimic despre intenția Simonei de a se despărți de Darren Cahill. M-a luat puțin prin surprindere. Dar Simona Halep a dovedit că știe ce face. Cum nu știam, nici nu văd ce aș putea comenta. Însă nu se pune problema de a colabora. 

Nu am discutat cu ea pe tema asta și nici cu altcineva din anturajul ei…cred ca doar Simona știe cine va fi viitorul ei antrenor. Am încredere în alegerile ei!”, a declarat Ilie Năstase, potrivit playsport.

Simona Halep și Darren Cahill, la a doua despărțire

Aceasta este a doua oară când Halep și Darren Cahill se despart. În noiembrie 2018, jucătoarea anunța că cei doi încetează colaborarea pentru ca Darren să poată petrece mai mult timp alături de familie.

Ulterior, în septembrie 2019, Halep a declarat că va lucra din nou cu Darren Cahill, colaborarea începând la startul anului 2020. 

Cei doi au început să lucreze prima oară în vara lui 2015, iar alături de australian Simona a câștigat primul turneu de Grand Slam, Roland Garros 2018 și a ajuns pe locul 1 WTA

Pentru mine nu e o surpriză. Mă așteptam să se întâmple asta. Bine nu e, dar hai să ne gândim cât de greu le-a fost în această perioadă, în care au realizat lucruri extraordinare împreună. Darren era în Australia, Simona era în România și fiecăruia i-a fost greu. 
Lui Cahill i-a fost greu pentru că trebuia să fie departe de casă atâta vreme ca să-i fie alături Simonei, iar lui Halep i-a fost greu pentru că nu putea avea antrenorul lângă ea în toată perioada competițională.
Să vedem pe cine va alege Simona Halep. Dacă îl va alege pe Adi Marcu iar, va fi o alegere foarte bună. Probabil că Simona simte nevoia unui antrenor român, cu care să stea tot timpul
- Cristian Tudor Popescu

Citește alte știri de actualitate:

Rapid, sancționată după incidentele de la meciul cu Gaz Metan » Ce amendă usturătoare au primit giuleștenii

Incredibil - LPF o ajută pe FCU Craiova să încalce regulamentul! Urmează decizii la „masa verde”?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează