SPORTURI  »  TENIS  »  INEDIT

Cum arată viața lui Roger Federer la un an după ce s-a retras: „Am început să călătoresc mai mult alături de familia mea”

Roger Federer alături de soția și mama sa la Wimbledon FOTO Guliver/GettyImages
Roger Federer alături de soția și mama sa la Wimbledon FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 05 august 2023 18:54 / Actualizat sambata, 05 august 2023 20:39

Roger Federer (41 de ani) a dezvăluit în cadrul lansării colecției sale de haine de sport cum își ocupă acum timpul după retragere.

Roger Federer s-a retras la finalul anului trecut, dar este în continuare în atenția publicului. După ce a fost la Wimbledon în calitate de spectator, elvețianul a lansat zilele trecute la New York o colecție de haine sport realizate sub egida Uniqlo, sponsorul său de echipament în ultimii ani de carieră, în colaborare cu designerul Jonathan Anderson. 

Aceasta se numește „Roger Federer Collection by JW Anderson" și va fi disponibilă începând cu luna septembrie. Fostul lider mondial a dezvăluit că a avut un cuvânt de spus atunci când a fost vorba despre culorile colecției și croiala hainelor.

Întrebare pentru Roger Federer de la tatăl său

Cu prilejul acestei lansări, Roger a acordat și câteva interviuri. În cel din New York Times, el a dezvăluit cum a trăit ca spectator turneul de la Wimbledon. „Anul trecut am participat la aniversarea acestui turneu. A fost frumos, dar dureros. Eram rănit, nu știam dacă voi mai putea juca, așa că a fost un moment foarte emoționant. Anul acesta a fost complet diferit. Tatăl meu m-a întrebat: «Nu ți-ai dori să joci în loc să stai și să te uiți?». I-am răspuns că nu, că mă bucur să urmăresc și că îmi place această experiență.

El a dezvăluit cum își petrece acum timpul: „Am început să călătoresc mai mult alături de familia mea. Sunt foarte amuzante aceste drumuri cu ei. Am fost cu băieții mei în Lesotho pentru a rezolva unele lucruri cu fundația mea din Africa, apoi la Met Gala și am călătorit cu Orient Express-ul alături de părinții mei. Sunt chestii pe care nu le puteam face când jucam pentru că îmi luau mult timp din pregătire".

20 de trofeede Mare Șlem a câștigat Roger Federer în carieră

Federer spune că este împăcat că s-a retras. „M-am simțit ușurat și fericit că m-am pensionat. Totul s-a încheiat în cel mai perfect mod. La Laver Cup înconjurat de cei mai aprigi rivali, de prieteni, de familie", a spus el.

130,594,339 este sumatotală a câștigurile din tenis pentru Roger Federer

Citește și: 

Unde așteaptă Simona Halep verdictul în cazul de dopaj » Imaginea care a dat-o de gol
HALEP, SUSPENDATĂ
Unde așteaptă Simona Halep verdictul în cazul de dopaj » Imaginea care a dat-o de gol
O româncă de 12 ani e campioană națională în Spania: „Totul a început dintr-o joacă” » GSP a mers pe urmele ei: „Vreau să ajung cât mai sus!”
PERFORMANȚĂ
O româncă de 12 ani e campioană națională în Spania: „Totul a început dintr-o joacă” » GSP a mers pe urmele ei: „Vreau să ajung cât mai sus!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
267890
267890  •  07 August 2023, 09:26

Nu-i duc grija.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează