SPORTURI  »  TENIS  »  ATP MADRID

VIDEO „Cel mai distractiv om al vremurilor noastre” » Daniil Medvedev, puncte desprinse din jocurile video în „șaisprezecimile” de la Madrid

Daniil Medvedev, spectacol pe zgura de la Madrid / FOTO: Imago
Daniil Medvedev, spectacol pe zgura de la Madrid / FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 01 mai 2023 18:45 / Actualizat luni, 01 mai 2023 18:49

Rusul Daniil Medvedev (27 de ani, 3 ATP) l-a învins pe compatriotul Alexander Shevchenko (22 de ani, 96 ATP), scor 4-6, 6-1, 7-5, și s-a calificat în „optimile” Mastersului de la Madrid. 

Daniil Medvedev a revenit la sentimente mai bune față de zgură, suprafață pe care a hulit-o în toate intervențiile publice din ultimele sezoane. Fostul lider mondial a reușit astăzi o revenire impresionantă, presărată cu puncte de generic. 

Surpriză de proporții: Mădălina Ghenea, surprinsă la Madrid în loja „loverboy-ului” din tenis!
MADRID
Surpriză de proporții: Mădălina Ghenea, surprinsă la Madrid în loja „loverboy-ului” din tenis!

Daniil Medvedev, omul-spectacol de la Madrid 

Publicul de la Madrid a fost mai animat decât la orice alt meci din turneu. Contul oficial de Twitter al circuitul a postat un clip în care Daniil a trecut din defensivă în atac, a urcat la fileu, a executat un voleu de manual, apoi a finalizat cu un smash. „Bine ați venit la Gala lui Medvedev” au titrat cei de la tennis TV. 

Medvedev a reușit o lovitură excepțională și în game-ul decisiv, un passing în cross scurt. Rusul a interacționat cu fanii, a făcut câteva plecăciuni, și l-a făcut pe jurnalistul Bastien Fachan să exclame: „Cel mai distractiv om al timpurilor noastre!”.

În optimile de finală, Medvedev va da peste un alt reprezentant al Rusiei, Aslan Karatsev (121 ATP).

VIDEO. Rezumatul meciului câștigat de Daniil Medvedev împotriva lui Alexander Shevchenko

Citește și alte știri din tenis: 

CRONICĂ Remarcabilă victorie! Irina Begu e în „sferturi” la Madrid după o prestație impresionantă cu Liudmila Samsonova! Devine românca #1 în clasament + Următoarea adversară

Numele legendar din tenis care o fascinează pe Andreea Prisăcariu: „Mi-a salvat cariera, aș vrea să-i strâng mâna. Îl văd ca pe ceva sacru”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează