SPORTURI  »  TENIS  »  CEREMONIE

Daniil Medvedev și-a botezat fetița! Nașul Andrey Rublev: „Trebuie să mă rog pentru ea zilnic"

Daniil Medvedev alături de soția sa și de nașii micuței Alisa +6   FOTO
Daniil Medvedev alături de soția sa și de nașii micuței Alisa

Articol de - Publicat vineri, 21 aprilie 2023 14:38 / Actualizat vineri, 21 aprilie 2023 16:20

Fostul lider ATP Daniil Medvedev și soția sa, Darya, și-au botezat fetița în vârstă de 6 luni într-o ceremonie de rit ortodox la care au fost prezenți bunii prieteni Andrey Rublev și Karen Khachanov

„O zi de ținut minte", așa a descris Medvedev pe Instagram, alăturând câteva poze sugestive, evenimentul familial care a avut loc după încheierea turneului de la Monte Carlo. Rusul și soția sa au creștinat-o pe Alisa, fetița lor, iar Andrey Rublev a fost naș.

Alisa a venit pe lume pe 14 octombrie 2022, moment marcat de asemenea cu emoție de Daniil Medvedev pe rețelele sociale. De asemenea, după ce a câștigat turneul de la Rotterdam, în februarie, a povestit la festivitatea de premiere un episod simpatic: „Ieri, soția mea mi-a spus că în timpul interviului de pe teren, a pus-o pe fetița noastră de 4 luni în fața televizorului, iar ea a început să râdă, sper că face asta din nou acum".

„Sunt responsabil pentru ea să o fac să creadă în Dumnezeu”

Ceremonia a avut loc chiar la Monte Carlo, acolo unde familia Medvedev își are reședința. Andrey Rublev, proaspăt campion în turneul Masters 1000 din Principat, a fost însoțit pe prietena sa, Anastasija Homutova, iar Karen Khachanov a fost și el prezent, cei trei ruși având o relație mai profundă decât o simplă amiciție.

Rublev are acum însă și un alt statut, cel de naș, care înseamnă că „acum sunt responsabil pentru ea să o fac să creadă în Dumnezeu. Trebuie să mă rog pentru ea în fiecare zi, să mă asigur că are mereu crucea asupra ei, că va crește ca o persoană bună și înțelegătoare", a spus Andrey într-un interviu pentru Championat.

Daniil Medvedev și-a botezat fetița! Nașul Andrey Rublev: „Trebuie să mă rog pentru ea zilnic
Andrey și Daniil cu micuța Alisa

„Preotul a ținut o asemenea cuvântare încât m-am întrebat oare ce ar trebui să facă Daniil dacă eu trebuie să urmez acestea povețe?", a glumit Rublev. "Iar preotul a răspuns că Dani trebuie să-și susțină și întrețină familia. Am întrebat dacă putem face schimb pentru că am mai multe îndatoriri decât el", a încheiat Andrey în aceeași notă amuzată.

Rublev este credincios, arată acest lucru la finalul fiecărui meci, indiferent dacă îl câștigă sau pierde, făcând semnul crucii și arătând apoi spre Cer.

Citește mai multe știri din tenis:

Rafael Nadal și anunțul care-i sperie pe fani, cu 38 de zile înainte de Roland Garros: „Sunt într-o situație dificilă, nu știu ce să fac pentru a juca din nou”

Aryna Sabalenka, exasperată: „Dacă ucrainenii mă vor urî, atunci ce pot face?”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (2)
rocky3
rocky3  •  21 Aprilie 2023, 23:10

De ce femeile au basmele pe cap? Or fi ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Freyya
Freyya  •  21 Aprilie 2023, 22:01

cum o alinta? Putina?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează