SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Degringoladă totală pentru Novak Djokovic » Adio, Wimbledon?! Declarații ciudate după eliminarea de la Roland Garros: "Nu știu, pur și simplu nu știu"

Novak Djokovic, foto: reuters
Novak Djokovic, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iunie 2018 11:23

Sârbul Novak Djokovic, 31 de ani, a fost eliminat în sferturile de finală de la Roland Garros, de noua senzație a circuitului masculin, italianul Marco Cecchinato, într-un meci de 4 seturi în care fostul lider mondial a avut multe ocazii să revină pe tabelă.

La conferința de presă ce a urmat, Djokovic, de luni pe locul 21 ATP, a părut copleșit complet de înfrângerea în fața numărului 72 ATP.

"M-am chinuit de la începutul meciului. Îmi pare rău că nu am putut profita de șansele din setul 4, mai ales că am avut niște mingi de set, dar el s-a ținut tare și merită felicitat. Orice înfrângere e grea la un Grand Slam, mai ales una care vine după câteva luni de revenire. Am crezut că am ocazia să trec mai departe, dar nu a fost să fie. Asta e tot", a explicat Djokovic, care a pierdut 3-6, 6-7 (4), 6-1, 6-7 (11).

Întrebat dacă a avut probleme înainte de meci, sârbul a răspuns lacunar. Mai mult, a lăsat să se înțeleagă că va evita sezonul de iarbă: "Câteva probleme, nimic major. Nu vreau să vorbesc despre asta. Nu pot vorbi, îmi cer scuze, nu pot. Nu știu dacă voi participa la Wimbledon. Nu știu ce voi face. Abia am ieșit de pe teren, nu știu ce urmează. Nu mă pot gândi la tenis".

Djokovic, de 3X campion la Wimbledon, se chinuie să revină la forma din anii trecuți. A fost primul lui sfert de finală într-un Grand Slam după revenire.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  06 Iunie 2018, 12:15

Incredibila povestea lui Cecchinato la acest turneu. La un pas de a fi eliminat de Copil in primul tur, ii bate pe rand pe Carreno-Busta, Goffin si Djokovic! Chiar incredibil. Circuitul masculin a devenit foarte ofertant acum cu out-siderii fata de ce era de obicei. Chung, Edmund si Sandgren la AO, Cecchinato aici.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close