SPORTURI  »  TENIS  »  MIAMI OPEN

„Ce organizație incompetentă! Veți plăti!” » Reacții furioase după ce tragerea la sorți a tabloului feminin de la Miami a fost amânată

Simona Halep
Simona Halep

Articol de - Publicat duminica, 17 martie 2024 21:39 / Actualizat duminica, 17 martie 2024 22:48

Simona Halep își va afla în această seară prima adversară de la Miami, la revenirea oficială pe terenul de tenis. Dar fanii tenisului de pe rețelele de socializare au rămas fără cuvinte după ce au realizat că tragerea la sorți a tabloului feminin de la Miami Open a fost amânată pentru câteva ore. Aceștia așteptau cu nerăbdare acest eveniment, însă anunțul amânării din partea directorului turneului a venit foarte târzu, motiv pentru care s-au revoltat.

James Blake, directorul turneului de la Miami, a transmis că tragerea la sorți a tabloului feminin a fost amânată pentru ora 22:00. Simona Halep (32 de ani) revine pe teren la acest turneu. Meciurile de pe tabloul principal vor începe pe 19 martie, iar tragerea la sorți are loc astăzi, după 22:00, ora României.

Jannick Sinner, gest superb la Indian Wells » Momentul a făcut înconjurul lumii
TENIS
Jannick Sinner, gest superb la Indian Wells » Momentul a făcut înconjurul lumii

Simona Halep revine la Miami » Fanii tenisului, mesaje dure pentru directorul turneului de la Miami

Fanii au decis să ia legătura direct cu James Blake, directorul turneului, și l-au etichetat pe X (fostul Twitter) pentru a-i cere explicații, conform Sportskeeda. Blake însuși a fost derutat de această amânare. Cel mai probabil, a existat o neînțelegere în legătura cu ora tragerii la sorți.

În orice caz, utilizatorii de pe X nu au ezitat să-și împărtășească frustrarea, etichetând WTA drept o organizație „incompetentă”, care s-a autosabotat.

WTA a postat ora greșită a tragerii la sorți, ce organizație incompetentă!”, a scris un fan.

Vrem explicații”, „WTA, vei plăti pentru asta”, „Ultima oară când site-ul WTA a funcționat s-a întâmplat atunci când nu a existat”, „Au folosit un fus orar greșit”

După un an și jumătate, Simona va juca prima dată tenis într-o competiție oficială. A primit wild card la Miami imediat cum TAS i-a scăzut suspendarea de la 4 ani la 9 luni.

După decizia TAS, suspendarea Simonei a expirat în iulie 2023, astfel că a putut reveni pe teren la două săptămâni după verdictul Tribunalului de Arbitraj Sportiv.

Ea va intra pe teren din primul tur, meciurile din această fază fiind programate pe 19 și 20 martie. România este reprezentată la Miami de patru jucătoare: Sorana Cîrstea, Ana Bogdan, Jaqueline Cristian și Simona Halep.

Citește și alte știri:

Cum s-a descurcat Simona Halep în trecut la Miami, turneu la care revine de săptămâna viitoare
WTA MIAMI
Cum s-a descurcat Simona Halep în trecut la Miami, turneu la care revine de săptămâna viitoare
Ion Țiriac: „Eu oameni săraci încă n-am văzut!” » Omul de afaceri cu o avere de 1,75 miliarde de euro, comparație cu Steve Jobs: „Îmi spun ăștia că o să mor”
PRIETENII LUI OVIDIU
Ion Țiriac: „Eu oameni săraci încă n-am văzut!” » Omul de afaceri cu o avere de 1,75 miliarde de euro, comparație cu Steve Jobs: „Îmi spun ăștia că o să mor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Freyya
Freyya  •  18 Martie 2024, 12:11

Romania NU este reprezentata la Miami si in nicio competitie in care fiecare joaca pentru el. e o tampenie sinistra

Vezi toate comentariile (1)
Comentează