SPORTURI  »  TENIS  »  ROGERS CUP

FOTO DE COLECȚIE » Canadienii au găsit prima imagine cu Simona Halep și Bianca Andreescu împreună

Articol de GSP - Publicat joi, 12 septembrie 2019 10:12

Simona Halep (27 de ani, 6 WTA) a avut un rol important în progresul făcut de Bianca Andreescu (19 ani, 5 WTA). În 2016, Simona a sfătuit-o pe canadiancă să facă pasul spre tenisul profesionist.

Momentul pe care cele două îl aduc mereu în discuție a fost imortalizat de o publicație din Canada. Jurnaliștii de la Journal de Montreal au căutat în arhivă și au publicat fotografia: „În 2016 am participat la Rogers Mini Cup. Nu m-aș fi gândit niciodată că voi întâlni două viitoare campioane de Mare Șlem, pe Simona Halep și Bianca Andreescu”.

FOTO DE COLECȚIE » Canadienii au găsit prima imagine cu Simona Halep și Bianca Andreescu împreună
Simona Halep și Bianca Andreescu în 2016 // FOTO: Journal de Montreal

„I-am spus Biancăi doar că poate deveni profesionistă rapid, că are nivelul optim. Mă bucur că a confirmat” - Simona Halep

Vezi și:

Bianca Andreescu, mesaje de la Drake după US Open! Ce i-a scris celebrul cântăreț

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
kordell
kordell  •  12 Septembrie 2019, 16:26

*** romanesti .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

347655969058390
Ion Popescu  •  12 Septembrie 2019, 16:17

Doua fete minunate ! Talentate, muncitoare, cuminti !

florinesc
florinesc  •  12 Septembrie 2019, 14:41

Sunt mai multe jucatoare care au venit la Simona Halep cand erau junioare. Motivul era ca Simona stie sa se poarte cu copiii iar lumea remarcase chestia asta. Si Bencic a venit, iar Simona a jucat la dublu cu ea. Îmi aduc aminte cand a rugat-o Andreescu pe Simona sa asiste la un meci de-al ei și să-și spuna parerea. Vorbeau atunci la TV despre chestia asta. Simona a vazut-o, jucat puțin cu Bianca și i-a zis clar, direct: "lasă totul la o parte, treci la profesioniști, vei fi o mare campioană". Și Djokovic e aromân, sârbii îl venereaza pt. că joacă pt. Serbia, iar băiatul are domiciliul în Monaco, la fel ca Nadal, pt. că acolo impozitele sunt aproape zero. Simona are domiciliul in Constanța, adică își plătește taxele în România. Câștigă Simona bani, câștigi și tu, române....tu prin reprezentanții tăi: parlamentarii români, unguri, 18 minoritari care nu reprezintă pe nimeni, președinte, consilieri, SPP-iști, bancherii de la Banca Naționala care au confiscat complexul de tenis din Cotroceni, autobuzele turcești ale Firei care nu merge cu ele, nu respira parfumul motorinei arse in București, dânsa locuind într-un bordei din mahalaua Voluntari !!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează