SPORTURI  »  TENIS  »  FRANȚA - ROMÂNIA 3-2, FED CUP

FRANȚA - ROMÂNIA 3-2, FED CUP // Elisabeta Lipă a trăit la intensitate maximă duelul dramatic din Fed Cup: „Ne-am îmbolnăvit, și eu, și soțul. Halep e o eroină!” + îl laudă pe Emil Boc

Simona Halep // FOTO: Raed Krishan
Simona Halep // FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 23 aprilie 2019 09:51

Elisabeta Lipă, canotoarea secolului 21, este acum președinte al Federației Române de Canotaj. Mare consumatoare de sport, în general, nu a putut rata partida de Fed Cup, contra Franței, pierdută cu 3-2, ținând s-o felicite pe Simona Halep (2 WTA). 

„Doamne, ce emoții am avut! Ne-am îmbolnăvit, și eu, și soțul. Nu ratăm un meci al Simonei Halep. Acum, vă spun sincer, nu mai aveam stare. Când stăteam pe canapea, când jos, direct, pe covor, când în fotoliu. Dacă mi se părea că joacă mai bine când stăteam jos, mă mutam iar”, spune Elisabeta Lipă. A fost impresionată de jocul româncelor.

Simona e o eroină. A jucat fantastic. Dar nu aș vrea să nu le laud și pe celelalte fete. Toate și-au dorit, au vrut. Acum, noi am vrea să câștigăm toate meciurile, numai că nu jucăm singuri. Ce să-i ceri Irinei Begu, care e numărul nu știu cât mondial, să joace precum Simona, care e pe 2 în lume?”, a întrebat Lipă. 

„Păcat, m-aș fi bucurat enorm să meargă mai departe, dar cred că meciurile astea le-au dat încrederea și motivația de a o lua de la capăt la anul”.

Oficialul FRC a mai vrut să scoată ceva în evidență. „Când am văzut atâta galben în tribună, mi s-au umplut ochii de lacrimi. Impresionant, jos pălăria pentru acei suporteri! Și pentru Emil Boc am un mare respect, pentru tot ceea ce a făcut el, ca șef de galerie, nu?”, a încheiat Lipă.

*Emil Boc a făcut show la Rouen

Vezi și: Florin Segărceanu, explicații la „rece” după eliminarea din Fed Cup: „Buzărnescu nu îmi dădea încredere că ar putea câștiga în a doua zi”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează