SPORTURI  »  TENIS  »  TRANSYLVANIA OPEN

Gabi Ruse a ajuns în semifinale la Cluj-Napoca și s-a adresat direct publicului: „Nu am cuvinte”

Gabriela Ruse, după victoria din sferturi la Transylvania Open
Gabriela Ruse, după victoria din sferturi la Transylvania Open

Articol de - Publicat vineri, 20 octombrie 2023 18:45 / Actualizat vineri, 20 octombrie 2023 19:00

Gabriela Ruse (25 de ani, locul 188 WTA) s-a calificat în semifinalele turneului WTA250 de la Cluj-Napoca, Transylvania Open, iar la interviul acordat pe teren a fost extrem de emoționată.

Gabriela Ruse a reușit astăzi cea mai bună performanță a anului, avansând în careul de ași la Transylvania Open. Acum așteaptă să își afle următoarea adversară, dacă numele acesteia va fi Ana Bogdan sau Rebeka Masarova.

Imediat după victoria din sfertul de finală cu Emiliana Arango (22 de ani, #118 WTA), scor 6-1, 0-6, 6-1, Gabriela a ținut să mulțumească publicului de la Cluj-Napoca pentru sprijinul pe care i l-a acordat pe durata meciului. Duelul a fost extenuant, s-a întins pe durata a 105 minute.

Nu doar Halep a fost ștearsă din clasamentul mondial » Un nou nume trebuie să o ia de la ZERO
CLASAMENT
Nu doar Halep a fost ștearsă din clasamentul mondial » Un nou nume trebuie să o ia de la ZERO

Gabriela Ruse, după ce a ajuns în semifinale la Transylvania Open: „Efort foarte mare. Fără public nu aș fi ajuns aici”

„Încă nu pot realiza ce s-a întâmplat astăzi. Am depus un efort foarte mare, am fost extrem de obosită. Ea a jucat uimitor, a alergat foarte bine și este atât de bună, are un viitor strălucit”, a spus Ruse în prima fază. Apoi s-a adresat publicului:

Nu am cuvinte să explic ce simt, vreau doar să vă mulțumesc foarte mult pentru tot sprijinul și energia voastră... mulțumesc. Nu am cuvinte să vă spun cât de mult mi-am dorit această victorie. Fără dumneavoastră nu aș fi putut ajunge în semifinale, vă mulțumesc din tot sufletul. De echipa mea nici nu mai am ce spune. M-au susținut la bine și la rău. Nu mai am ce să mai spun.

Așadar, Gabriela Ruse este la un pas de a treia finală a carierei, după ce a cucerit turneul de la Hamburg în 2021, iar la Palermo, în același an, a pierdut ultimul act. Precum Transylvania Open, cele două turnee sunt tot de categorie WTA250.

Mai multe știri din tenis: 

Fostul elev al lui Mouratoglou a sărit în apărarea iubitei: „Nu ea e de vină pentru rezultatele mele!”

Emma Răducanu despre motivul pentru care a schimbat 5 antrenori în 2 ani: „N-aveau răspuns la întrebările mele”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează