SPORTURI  »  TENIS  »  MONDEN

GALERIE FOTO Garbine Muguruza e „foarte fericită” și pozează spectaculos în rochii de la Carolina Herrera și Dior » Expoziții, gale, festivaluri de film și tenis DELOC

Garbine Muguruza +12   FOTO
Garbine Muguruza

Articol de - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2023 19:25 / Actualizat miercuri, 08 noiembrie 2023 19:25

Fostul număr 1 WTA Garbine Muguruza, 30 de ani, savurează pauza prelungită de la tenis pe care a luat-o de la începutul acestui an, călătorind și participând la evenimente mondene

Se află pe locul 1056 mondial și nu a mai disputat nicio partidă din luna ianuarie, când pierdea în primul tur al turneului WTA 250 de la Lyon, 1-6, 4-6, în fața adolescentei cehe Linda Noskova, 18 ani.

Timpul curge însă frumos pentru Garbine Muguruza, care a împlinit 30 de ani pe 8 octombrie și care nu are planuri imediate de a reveni la sportul pe care a început să-l practice de la o vârstă foarte mică, 3 ani.

+8 FOTO

Garbine Muguruza: „Când joc sunt serioasă, rigidă”

Doar distracție. Viața este prea mare pentru a juca meschin”, este motto-ul spaniolei pe contul de Instagram, acolo unde le împărtășește fanilor ei cum își petrece zilele. 

În ultima vreme a participat la mai multe evenimente culturale și mondene, însoțită sau nu de logodnicul Arthur Borges, rămânând fidelă declarațiilor pe care le-a făcut într-un interviu pentru revista Women’s Health.

10 titluri WTAși alte 7 finale disputate are spaniola, care a triumfat cel mai recent la WTA Finals 2021

„Trăiesc foarte fericită această pauză, era ceva de care corpul și mintea mea aveau nevoie”, a spus ea după ce participase la o o sesiune de antrenament cardio la Academia ZIN din Malaga, în cadrul unui eveniment la care au fost prezenți 300 de instructori de Zumba.

„Sunt foarte diferită în afara terenului de tenis. Când joc sunt serioasă, intimidantă, concentrată, un pic rigidă. Apoi mă schimb, devin exact contrariul, foarte relaxată, îmi place să fac glume, o altă versiune a mea”, a explicat dubla campioană de Grand Slam.

A mai spus și că nu se antrenează la fel de dur, ci doar caută să rămână în formă fără să-și forțeze limitele. „Merg în mod regulat la sală, fac exerciții cu greutăți, cardio cu Zumba, pilates, yoga, box”.

1 este pozițiacea mai înaltă oupată în carieră de Garbine Muguruza, pe 11 septembrie 2017

Nu și-a propus să revină în concursuri în viitorul apropiat. „Tenisul nu ocupă niciun loc anume în rutina sau în mintea mea. Urmăresc ce fac colegele, pot să joc din când în când, dar fără intensitate. Pur și simplu, mi-am luat o pauză de-adevăratelea și încerc să stau cât mai departe de terenuri”, a conchis.

În schimb, a fost la Festivalul de Film de la San Sebastian, apoi a primit un premiu din partea cotidianului Sport în cadrul unei gale desfășurate la Barcelona. 

Garbine Muguruza e „foarte fericită” și pozează spectaculos în rochii de la Carolina Herrera și Dior » Expoziții, gale, festivaluri de film și tenis DELOC
Garbine Muguruza strălucind în ținută Dior la Festivalul de Film de la San Sebastian Foto Instagram

A mers la o gală caritabilă dedicată luptei contra cancerului, organizată de revista Elle, s-a îmbrăcat într-o rochie Carolina Herrera pentru inaugurarea expoziției „Pictorițe” la Muzeul Thyssen din Madrid și a fost la Sevilla la un alt eveniment, al revistei Vanity Fair, de această dată.

Iar când va considera că e momentul să revină la tenis o va face. Dacă acel moment va veni.

Citește și: 

Fostul Mădălinei Ghenea a primit un mesaj de la Serena Williams: „Te iubesc, Grigs!” » Replică savuroasă a lui Venus
MESAJ
Fostul Mădălinei Ghenea a primit un mesaj de la Serena Williams: „Te iubesc, Grigs!” » Replică savuroasă a lui Venus
Cea mai frumoasă înotătoare din Ungaria vine la Campionatele Europene în bazin scurt de la Otopeni
CE ÎN BAZIN SCURT
Cea mai frumoasă înotătoare din Ungaria vine la Campionatele Europene în bazin scurt de la Otopeni

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează