SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Horia Tecău, variantă de antrenor pentru Simona Halep? „Se vor întâlni în America și vor stabili calendarul competițional”

Simona Halep / Foto: GSP.ro
Simona Halep / Foto: GSP.ro

Articol de - Publicat joi, 14 martie 2024 16:03 / Actualizat joi, 14 martie 2024 17:03

Horia Tecău (39 de ani), căpitanul nejucător al echipei României de Billie Jean King Cup, este văzut de preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, drept varianta ideală de antrenor pentru Simona Halep (32 de ani).

Geroge Cosac a spus că Tecău și Halep se vor întâlni în Statele Unite ale Americii, unde sportiva va participa la Miami Open. Oficialul FRT susține că cei doi vor stabili calendarul competițional în vederea participării acesteia la Billie Jean King Cup.

În timp ce șeful securității de la Rapid neagă vehement, polițiștii au găsit camera SECRETĂ din Giulești » Imagini incredibile!
RAPID
În timp ce șeful securității de la Rapid neagă vehement, polițiștii au găsit camera SECRETĂ din Giulești » Imagini incredibile!

Horia Tecău, văzut antrenorul potrivit pentru Simona Halep

Președintele FRT a subliniat că pe Horia Tecău îl recomandă, printre alte calități, în special performanțele sportive, fiind la rândul său câștigător de Grand Slam.

„Simona va vorbi cu Horia. Se vor întâlni în America și vor stabili calendarul competițional. El e antrenorul coordonator al lotului olimpic și al echipei de Billie Jean King Cup. Ei împreună stabilesc ce și cum. Nouă ne revine sarcina să facem demersul pentru derogări.

(n.r. - dacă e Horia Tecău antrenorul potrivit și pentru Simona Halep?) Pentru fete, Horia Tecău e cel mai potrivit. Mai ales că oarecum au fost colegi de generație, a crescut împreună cu Simona la Constanța, e un pic mai mare ca ele, are experiență.

Da, cred că e cel mai potrivit pentru toate. Nu-l poate lua nimeni peste picior că a venit el să le dea sfaturi. Pentru că există și tendința asta. Dar cu Horia, nici Simona nu-și permitea ce-și permitea cu ceilalți.

Horia impune respect, e și el câștigător de Grand Slam, plus prestanța lui, atitudinea lui, caracterul lui”, a declarat preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, conform Cancan.ro.

Horia Tecău, căpitanul nejucător al echipei de Billie Jean King Cup, face parte din staff-ul Anei Bogdan pentru Indian Wells și Miami. „ Sunt câteva săptămâni de test. Horia va merge în America alături de Vasile Antonescu și de fizioterapeutul meu”, a dezvăluit Ana Bogdan la Transylvania Open.

O potențială colaborare între doi campioni

Horia Tecău, fost număr doi mondial la dublu, a câștigat în cariera sa 38 de tituluri ATP, dintre care două de Grand Slam: Wimbledon (2015) și US Open (2017). El mai are în palmares și Australian Open (2012), la dublu mixt.

Simona Halep, fost lider WTA, a cucerit, la rândul ei, 24 de titluri, dintre care două de Grand Slam: Roland Garros (2018) și Wimbledon (2019).

VIDEO Simona Halep, primul antrenament pe terenul central de la Miami

Citește și:

Cum arată hotelul din Brașov pe care Simona Halep l-a renovat, după ce l-a cumpărat cu 2 milioane de euro
HOTEL
Cum arată hotelul din Brașov pe care Simona Halep l-a renovat, după ce l-a cumpărat cu 2 milioane de euro
Ion Țiriac avertizează că Halep nu ar trebui să intre pe teren la Miami: „Când m-a ascultat, domnișoara Simona a făcut bingo!”
PRIETENII LUI OVIDIU
Ion Țiriac avertizează că Halep nu ar trebui să intre pe teren la Miami: „Când m-a ascultat, domnișoara Simona a făcut bingo!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
VanBasten2000
VanBasten2000  •  14 Martie 2024, 17:50

Poate fi si o varianta de sot. Baiat inalt, elegant, cuminte.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează