Articol de GSP - Publicat joi, 02 noiembrie 2023 08:00 / Actualizat joi, 02 noiembrie 2023 09:17

Poloneza Iga Swiatek (22 de ani, 2 WTA) nu a avut milă de rivala ei, Coco Gauff (19 ani, 3 WTA). A învins-o în grupele Turneului Campioanelor, scor 6-0, 7-5.

Iga Swiatek merge perfect la Turneul Campioanelor, competiție care se desfășoară în Cancun (Mexic). Poloneza are două victorii din două meciuri în grupe, fiind deja calificată în semifinale.

Rezumat VIDEO. Iga Swiatek, victorie clară în fața lui Coco Gauff

În această dimineață, poloneza a avut-o în față pe Coco Gauff, americanca ce s-a impus la US Open 2023. Și nu i-a dat nicio șansă, câștigând după o oră și 30 de minute. 

Primul set a fost la discreția lui Swiatek. A câștigat primul game și imediat a reușit să facă break-ul, ducând scorul la 2-0. Iar jocul bun al polonezi a continuat.

Au urmat alte patru game-uri câștigate, două pe serviciul advers. Și a închis setul, 6-0, după 28 de minute.

Gauff și-a ridicat nivelul în setul secund. La 1-1 a făcut break, a condus cu 3-1 și 4-2, iar finalul a fost unul electrizant. Iga a făcut 4-4, dar și-a cedat din nou serviciul. Gauff a putut închide setul, a servit la 5-4, dar poloneza a rămas în meci. 

S-a făcut 5-5, iar de acolo meciul s-a încheiat rapid. Swiatek a câștigat următoarele două game-uri, a luat setul cu 7-5, și a câștigat partida. 

+9 FOTO

Pentru Swiatek, care e prima în grupă, urmează meciul cu Ons Jabeur, clasată pe locul 3. Iar Gauff se va duela în ultimul meci din grupe cu Marketa Vondrousova.

Citește și: 

Încă un scandal cu Medvedev! Le-a arătat degetul mijlociu fanilor la Paris » Explicația ironică a rusului

Bătălia finală pentru locurile rămase la ATP Finals » 9 jucători se luptă pentru trei bilete

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”