Articol de - Publicat sambata, 04 noiembrie 2023 11:01 / Actualizat sambata, 04 noiembrie 2023 11:38

Iga Swiatek (22 de ani, locul 2 WTA) a învins-o pe Ons Jabeur (29 de ani, #7 WTA) la Turneul Campioanelor, scor 6-1, 6-2, și s-a calificat în semifinalele turneului, acolo unde o va înfrunta pe Aryna Sabalenka, locul 2 în grupa Bacalar.

Faza grupelor de la Turneul Campioanelor s-a încheiat noaptea trecută, odată cu meciul dintre Iga Swiatek și Ons Jabeur.

VIDEO: Iga Swiatek a învins-o pe Ons Jabeur la Turneul Campioanelor

Jucătoarea din Polonia a câștigat fără emoții, 6-1, 6-2, după puțin peste o oră de joc, și a câștigat astfel grupa Chetumal cu un parcurs impecabil, 3 victorii din 3 posibile, după ce le învinsese și pe Gauff și Vondrousova.

Înfrângerea a lăsat-o pe Jabeur pe locul 3, cu o singură victorie, astfel că jucătoarea din Tunisia a fost eliminată. Coco Gauff este cealaltă jucătoare care merge mai departe din grupa Chetumal.

Situația din cealaltă grupă fusese lămurită cu o zi în urmă, astfel că acum este cunoscut careul de ași. În semifinale ne așteaptă meciurile Pegula - Gauff și Sabalenka - Swiatek.

Clasamentele la Turneul Campioanelor

Grupa Bacalar

LocJucătoareVictorii / înfrângeri
1Jessica Pegula3/0
2Aryna Sabalenka2/1
3Elena Rybakina1/2
4Maria Sakkari0/3

Grupa Chetumal

LocJucătoareVictorii / înfrângeri
1Iga Swiatek3/0
2Coco Gauff2/1
3Ons Jabeur1/2
4Marketa Vondrousova0/3

Mai multe știri din tenis: 

Mărturie în premieră! Patrick Mouratoglou: „Mă simt responsabil, noi i-am recomandat acel supliment, s-a întâmplat să fie contaminat”

Se apropie România-Serbia în playoff-ul BJK Cup » „Intrăm în acest meci cu un moral ridicat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”