SPORTURI  »  TENIS  »  PROIECT

Ion Țiriac, furios: „Îmi sângerează inima! Suntem agenție de gunoi?!” + promite investiții majore: „Pun 30-40 de milioane la bătaie. Și nu de lei!”

Ion Țiriac (84 de ani) a vorbit despre proiectele de infrastructură sportivă pe care le are la Otopeni. Fostul președinte al FRT crede că tranformarea Ministerului Sportului într-o Agenție a fost o decizie complet greșită.
Ion Țiriac (84 de ani) a vorbit despre proiectele de infrastructură sportivă pe care le are la Otopeni. Fostul președinte al FRT crede că tranformarea Ministerului Sportului într-o Agenție a fost o decizie complet greșită.

Articol de - Publicat duminica, 25 iunie 2023 17:22 / Actualizat duminica, 25 iunie 2023 18:36

Ion Țiriac (84 de ani) a vorbit despre proiectele de infrastructură sportivă pe care le are la Otopeni. Fostul președinte al FRT crede că transformarea Ministerului Sportului într-o Agenție a fost o decizie complet greșită.

Ion Țiriac cere o reformă în sportul românesc, pornind de la cel mai mic nivel de vârstă, și crede că desființarea Ministerului Sportului va adânci groapa în care ne aflăm. 

Ion Țiriac, poziție dură: „I-au terminat cariera Simonei Halep! Cineva e vinovat”
DOPING
Ion Țiriac, poziție dură: „I-au terminat cariera Simonei Halep! Cineva e vinovat”

Ion Țiriac: „Îmi sângerează inima! Ce suntem noi, agenție de turism, de gunoi?!”

„Zău că îmi sângerează inima când văd că suntem o agenție... de turism sau una de gunoi, ce suntem?! Noi, sportul? Epoca noastră e de 10 ori mai bună decât cea a comunismului, a lui Ceaușescu. Dar sportul e într-o groapă. 

Dacă nu facem o revoluție totală, începând de la grădiniță, nu avem nicio șansă. Singurul lucru pozitiv e că e Lipă acolo, un om din sport. Dar cred că e pusă politic, iar un om politic pus nu poate face nimic. Sportul este totul, viață, sănătate. Nu avem de unde culege pentru că nu am semănat”, a spus Țiriac, potrivit Antena Sport

Ion Țiriac: „Am terminat cu sportul, am treburi de făcut pentru România”

„Eu nu mă mai ocup de sport, am terminat și cu tenisul. Mă ocup acum de treburile pe care trebuie să le montez pentru România. Îmi trebuie turneul ATP de 500 de puncte în România, dar e foarte, foarte greu, aproape imposibil. Chit că pun 30-40 de milioane la bătaie. Și nu de lei!

Trebuie să fac lucrurile de la Otopeni, academia de tenis, centralul de tenis, sala lui Nadia. I-am promis și trebuie să o fac. Piscina lui Potec, o voi face și pe ea. De asta mă ocup acum. 

Ministerul Tineretului și Sportului... eu aș fi desființat absolut tot înainte să desființez sportul”, a concluzionat Țiriac. 

VIDEO. Ion Țiriac și povestea unui meci extrem jucat în 1970: „40 grade, umiditate de 130%! După meci, Smith a plecat la spital”

Citește și alte știri din tenis: 

Irina Begu, alături de Simona Halep în cazul de dopaj: „Nu înțeleg de ce se tot întârzie”

Antrenat de Patrick Mouratoglou după scandalul de dopaj al lui Halep, Rune a comentat direct subiectul: „E simplu ca «bună ziua»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
pladimirvutin
pladimirvutin  •  26 Iunie 2023, 21:45

Romanul se multumeste cu putin. Romanul nu are nevoie de bazine ultramoderne ca sa-si dea copilul la inot, sau de terenuri ca la Wimbledon ca sa isi duca fiul la tenis. Nu e mare lucru sa faci un bazin, sau o pista de alergare pe un camp la periferie. Amandoua, plus o sala de sport se pot face cu echivalentul unui parandarat pentru o autostrada. Antrenorii nostrii nu vor sute de mii de euro pe an. Ia un antrenor de atletism, da-i 2000 pe luna, si iti face garantat niste olimpici. Problema e ca sportul mai mult consuma decat genereaza bani. Si atunci, politicienii n-au nici un interes sa investeasca in sport. De ce sa investeasca, daca nu iese nici macar de o ciorba din haltere si scrima? Mai bine sprijina constructia de stadioane in orase fara fotbal, ca de acolo le iese minim de un apartament ultracentral si poate de o berlina full options.

zb59
zb59  •  26 Iunie 2023, 16:20

*** ipocrit se apropie de centenar si zice ca “ Mă ocup acum de treburile pe care trebuie să le montez pentru România.”:)) Dar pana acum cine te-a oprit sa “montezi” treburi pentru Romania, guralivule?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

viorelgh1
viorelgh1  •  26 Iunie 2023, 16:15
Postat de desikblack pe 26 Iunie 2023, 11:08

Tiriac cand a candindat la sefia FRT a promis ca pleaca dupa 6 luni. A stat 2 ani si in tot acel timp a emis un singur act sub propria semnatura. A fost doar paravan pentru ca de facto FRT sa fie condus de fostul si actualul presendinte corupt Cosac. Mereu se vaita ca nu se baga bani si mereu vrea sa primeasca vreun teren moca. In timp ce sunt atatea baze in Romania construite de la zero, unde patronii nu au cerut nici un ban de la primarii sau au primit eventual doar pamantul. Acelasi Hagi e un model comparat cu care Tiriac nu arata prea bine. Tiriac *** care si la 80+ ai lui tot lacom dupa bani a ramas si face de fapt numai rau tenisului. Doar gura de el.

Ce a făcut Țiriac ptr sportul romanesc ? Nimic din contra a jecmanit România, ce a făcut ptr hokei ,nu dorește sa deschidă patinoarul Flamaropol ca si-a deschis în Otopeni ,unde cistiga bani cu lopata de la stat ,afirma ca Flamaropol este la marginea Bucureștiului, Ba Țiriac cind exista Flamaropol am avut hokei ,am avut box ,acolo s-au desfășurat centuri de aur ,tu erai un nimeni ,sluga lui Maurer , acum ai pus monopol și pe vila lui Maurer ,Dinu Paturica a fost un nimeni fata de tine ,bine nu ai pretenții de la un *** sa știe cine a fost Paturica,de ce ai pretenții de la sportul romanesc cind tu ai cetățenie maghiara ??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează