SPORTURI  »  TENIS  »  PROPUNERE

Ion Țiriac propune o revoluție tehnologică în tenis: „Cânt asta de 25 de ani, așa se va vedea tehnica”

Articol de - Publicat marti, 10 noiembrie 2020 14:33 / Actualizat marti, 10 noiembrie 2020 16:24

Ion Țiriac, 81 de ani, rămâne implicat în lumea tenisului și a propus o nouă idee pentru a face acest sport mai spectaculos.

Magnatul român consideră că în prezent tenisul e lipsit de spectacol și se axează mai mult pe rapiditate, tehnica fiind izolată.

„După părerea mea tenisul, nu de pe vremea noastră, de acum 30 de ani, să zicem, era mult mai spectaculos decât este acum. Acum tenisul este mult prea repede, este foarte împărțit, ai ATP, ai WTA, ai Grand Slam-urile. E foarte greu să ajungi la un context comun între toate aceste organizații și să faci ceva bine pentru tenis. După părerea mea, mingea trebuie mărită. Și eu cânt asta de 25 de ani, dar nu cu 1% sau 2%, ci cu 10-15%. Jocul se face mai încet și tehnica are un cuvânt mult mai mare de spus decât ruperea mingii de fiecare dată", a spus Ion Țiriac într-un interviu pentru pagina de facebook a Sports Festival.

Ion Țiriac deține turneul de la Madrid care include categoria Premier Mandatory la WTA și Masters 1000 la ATP. Recent, el a dat de înțeles că vrea să mute turneul la Berlin, din cauza neînțelegirilor cu municipalitatea. Mai multe detalii AICI.

+45 FOTO

Citește și alte știri despre Ion Țiriac:

„De acum, eu de foame nu o să mor niciodată” » Ion Țiriac, dezvăluire emoționantă despre un moment critic al vieții

VIDEO Moment senzațional de stand-up, după declarațiile făcute de Ion Țiriac la „Prietenii lui Ovidiu”: „A spus unul dintre cele mai românești lucruri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close