SPORTURI  »  TENIS  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV „N-ați văzut la Bouchard? E SUA, nu Cioflingeni!” » Ion Țiriac, iritat de o decizie a Simonei Halep: „Vai de mine și de mine!”

Ion Țiriac și Simona Halep +35   FOTO
Ion Țiriac și Simona Halep

Articol de - Publicat miercuri, 13 martie 2024 20:15 / Actualizat joi, 14 martie 2024 10:15

În studioul GSP, prezent pentru o ediție specială a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, fostul jucător de tenis Ion Țiriac (84 de ani) a comentat situația Simonei Halep, care abia revine în circuit, după ce TAS i-a scurtat perioada de suspendare la 9 luni.

Ion Țiriac este unul dintre sfătuitorii Simonei Halep, dar miliardarul a dezvăluit în cadrul emisiunii că nu e de acord cu o decizie a jucătoarei noastre. Halep (32 de ani) a intentat în urmă cu câteva săptămâni un proces în care solicită daune de peste 10 milioane de dolari de la Quantum Nutrition, compania canadiană care a realizat suplimentul nutritiv contaminat.

Ion Țiriac: „Procesul e în Statele Unite, nu la Cioflingeni!”

„Să vedem ce se întâmplă în viitor cu procesul intentat companiei producătoare. Ce va face Halep și cine o va sfătui din punct de vedere legal... La fel, ce se întâmplă cu echipa ei, cu fabricantul produsului (n.r. de la care Simona a cerut 10 milioane de dolari)”.

„L-a dat în judecată pe fabricant în Statele Unite, nu în România sau la Cioflingeni sau în Congo. Trebuia să-l dea pentru 100-200 de milioane, nu pentru zece milioane. Mizilic așa, zece milioane?!”, a spus omul de afaceri.

Comparație Simona Halep - Eugenie Bouchard

Țiriac a dat-o ca exemplu pe Eugenie Bouchard. Fosta finalistă de la Wimbledon a alunecat pe podeaua udă din vestiarele de la US Open și a dat în judecată Federația Americană, într-un proces care a durat doi ani și jumătate.

„Stăteam pe jos, șocată de ce mi s-a întâmplat”, a declarat despre incident canadianca. Cele două părți au căzut la o înțelegere, iar Țiriac spune că jucătoarea - între timp complet dispărută din elita tenisului - ar fi primit 10 milioane de dolari despăgubiri.

„Zece milioane a luat fătuca aia canadiancă, care a căzut în vestiar la US Open. Nu mai joacă acuma, face modă. A căzut acolo, s-a lovit puțin, iar Federația Americană i-a dat zece milioane ca să nu-i dea în judecată!”.

Întrebat cât de mari trebuiau să fie despăgubirile, Țiriac a avut o singură reacție: „Trebuia să le ceară mai mulți bani, vai de mine și de mine!”.

„N-ați văzut la Bouchard? E SUA, nu Cioflingeni!” » Ion Țiriac, iritat de o decizie a Simonei Halep: „Vai de mine și de mine!”
Eugenie Bouchard

Ion Țiriac: „Un bun avocat în Statele Unite costă între 1.200 și 1.500 de dolari pe oră”

„Atenție! Un bun avocat în Statele Unite costă între 1.200 și 1.500 de dolari pe oră. Adică dacă scrie o scrisoare ți-a luat o mie de dolari cel puțin.

Câteva mii de ore sunt milioane bune de dolari... Zeci de milioane?! Îți iei riscul? Poți să plătești? Halep poate să plătească! Merită? Poate merită sau nu merită”, a mai spus omul de afaceri.

Fără să pronunțe nume, Ion Țiriac e dispus s-o ajute pe Halep pentru a-și câștiga dreptatea și în instanță.

Sunt foarte puțini avocați buni, iar eu cunosc doi în Statele Unite. Unul care pe mine m-a costat când am dat ATP-ul în judecată. Milioane, milioane, milioane... Dar sunt și avocați care spun «Bă fato, eu cred că tu ai dreptate. Hai să facem o afacere împreună. Împărțim ce câștigăm». Sau poate vrei doar un dolar daune morale”, a explicat fostul tenismen.

Citește și:

Simona Halep, gata de revenirea pe teren! A plecat spre Miami: „Parcă nici nu mai știam ce să pun în bagaj”
WTA MIAMI
Simona Halep, gata de revenirea pe teren! A plecat spre Miami: „Parcă nici nu mai știam ce să pun în bagaj”
Dezvăluiri de impact ale lui Howard Jacobs, avocatul Simonei Halep: „A existat un efort concertat pentru a crea cazul de dopaj sanguin”
DEZVĂLUIRI
Dezvăluiri de impact ale lui Howard Jacobs, avocatul Simonei Halep: „A existat un efort concertat pentru a crea cazul de dopaj sanguin”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
corectorul
corectorul  •  18 Martie 2024, 11:55
Postat de manu_one pe 14 Martie 2024, 10:07

La munca bosorogule! Tu stii ce salarii sunt la Metro? Un *** un neica nimeni in tenis.

Se vede ca tu nu ai muncit niciodata in viata ta (probabil traiesti din pensia parintilor), MOTIV PT CARE ESTI FRUSTRAT MAXIM PE CEI CARE AU REUSIT IN VIATA! Tiriac nu a castigat la loto averea sa, nici nu a mostentit-o, ci a facut-o cu mintea sa. Tu crezi ca oamenii bogati ajung sa aiba asemenea averi muncind la metro? Cinste celor care muncesc la metro, dar lumea e construita pe banii castigati de unii ca Tiriac!

267890
267890  •  15 Martie 2024, 11:27

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Unomfoartesimplu
Unomfoartesimplu  •  15 Martie 2024, 04:18
Postat de manu_one pe 14 Martie 2024, 10:07

La munca bosorogule! Tu stii ce salarii sunt la Metro? Un *** un neica nimeni in tenis.

Cu tot respectul, spune te rog planetei din ce pozitie de superioritate te referi in acest fel Lui Ion Tiriac. Poate esti presedintele planetei si noi nu stim, poate esti regele caldurii, asa ca te rog cu foarte mult respect sa faci publica notorietatea ta. Multumesc din suflet!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close