SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR

VIDEO+FOTO Jannik Sinner, primul finalist la Turneul Campionilor! Victorie euforică în fața lui Medvedev

Jannik Sinner bucurându-se FOTO Imago Images +8   FOTO
Jannik Sinner bucurându-se FOTO Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 18 noiembrie 2023 18:30 / Actualizat sambata, 18 noiembrie 2023 20:10

Italianul Jannik Sinner (22 de ani și 4 ATP) l-a învins în semifinalele Turneului Campionilor de la Torino pe Daniil Medvedev (27 de ani și 3 ATP) cu 6-3, 6-7(4), 6-1. Adversarul său se va decide în urma partidei Carlos Alcaraz-Novak Djokovic

Jannik Sinner rămâne neînvins la Torino și după semifinale. Jucătorul finalului de sezon, italianul în vârstă de 22 de ani a câștigat trei meciuri în grupe și l-a învins, sâmbătă, în penultimul act pe Daniil Medvedev cu 6-3, 6-7(4), 6-1 după două ore și treizeci de minute de joc.

Jannik Sinner, primul finalist la Turneul Campionilor!

Italianul antrenat de Darren Cahill și Simone Vagnozzi a început perfect partida, reușind multe puncte cu serviciul, scurtând durata schimburilor și după 45 de minute s-a impus cu 6-3.

Setul al doilea a fost mult mai echilibrat cu Daniil Medvedev  reușind să lungească punctele și să-și facă jocul, în timp ce Jannik a adunat mai multe greșeli neforțate ca în prima parte. S-a ajuns la tie-break, unde rusul a fost mai puternic și s-a impus cu 7-4. Apoi a cerut intervenția fizioterapeuturlui pentru o problemă la șold.

Medvedev a început neliniștit și nervos decisivul, astfel că Jannik cel calm a reușit să ia din nou prim-planul. Daniil s-a certat pe el, a aruncat cu racheta, a avut un schimb dur de replici cu un spectator, dar n-a mai reușit să-i pună probleme lui Sinner. Italianul s-a impus cu 6-1.

Sinner, trei victorii la rând 

A fost a treia victorie consecutivă a lui Jannik în fața lui Medvedev, care se impusese în primele șase confruntări dintre cei doi.

+4 FOTO

Adversarul lui Sinner se va decide sâmbătă seară, de la ora 22:00, atunci când se vor înfrunta Novak Djokovic și Carlos Alcaraz.

Jannik este primul italian care ajunge în finală la Turneul Campionilor. „E un privilegiu să joci cu o astfel de presiune. M-am simțit bine pe acest teren, e foarte rapid, publicul îmi dă o energie specială. E o onoare să joc acasă în Italia, sunt foarte fericit”, a spus el la interviul de pe teren.

61 de victoriiare în acest sezon Jannik Sinner, el fiind depășit doar de Medvedev cu 66 și de Alcaraz cu 64

4 trofeeare Jannik Sinner în palmares în acest sezon: Viena, Beijing, Toronto și Montpellier. În total, italianul a adunat zece trofee

Citește și: 

Petra Kvitova, ședință foto de lux cu diamantele preferate
MONDEN
Petra Kvitova, ședință foto de lux cu diamantele preferate
Serena Williams nu se uită la bani » Cât costă ceasul de aur cu care a apărut la ultima petrecere
MONDEN
Serena Williams nu se uită la bani » Cât costă ceasul de aur cu care a apărut la ultima petrecere

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează