SPORTURI  »  TENIS  »  DOPAJ SIMONA HALEP

Kim Clijsters și Andy Roddick au analizat cazul Simonei Halep și au tras concluziile: „WTA să ia măsuri, ăsta este un semnal de alarmă”

Articol de - Publicat marti, 20 februarie 2024 19:30 / Actualizat marti, 20 februarie 2024 20:36

Foștii mari jucători de tenis Kim Clijsters (40 de ani) și Andy Roddick (41 de ani) i-au luat apărarea Simonei Halep (32 de ani) în cazul suspendării pentru dopaj. Aceștia consideră că Patrick Mouratoglou este principalul vinovat.

Simona Halep așteaptă verdictul de la TAS pentru a afla dacă va scăpa de suspendarea primită în cazul de dopaj sau i se va reduce pedeapsa

CNN dezvăluie ce a scris Simona Halep în plângerea împotriva firmei Quantum Nutrition » „Și-a pierdut pofta de viață”
PROCES
CNN dezvăluie ce a scris Simona Halep în plângerea împotriva firmei Quantum Nutrition » „Și-a pierdut pofta de viață”

Kim Clijsters, câștigătoare a patru Grand-Slam-uri, a comentat situația Simonei Halep și consideră că echipa ei, în special antrenorul Patrick Mouratoglou, are o parte importantă de vină în această speță. 

Kim Clijsters, despre cazul Simonei Halep: „Cred că cel mai mare semn de întrebare este legat de echipa ei”

„Am fost foarte surprinsă la auzul veștilor despre Halep. Nu o cunosc foarte bine pe Simona, dar o știu suficient încât să am încredere că nu a luat ceva în mod intenționat cu riscul să își pună cariera în situația în care este acum.

Cred că cel mai mare semn de întrebare este legat de echipa ei. Înțeleg că a luat acele suplimente și că ar fi trebuit să se informeze mai bine. 

Am fost în situația în care m-am îmbolnăvit și a trebuit să verific tot ce consumam, orice mi-ar fi recomandat un medic, trebuia să verific cu WTA și cu cei de la Agenția Anti-Doping că este totul în regulă și că pot primi o aprobare. Dacă nu faci asta, întotdeauna există un risc că ceva poate să meargă rău.

Într-o situație ca asta, când ai un antrenor care preia comanda și te manipulează, el dictează tot ce se întâmplă în jurul tău. În cazul ăsta este vorba de Patrick (n.r. Mouratoglou), a făcut un video în care a spus că este un produs cu colagen pe care i l-a propus Simonei, iar ea l-a luat fără ezitare.

Sunt curioasă ce se va întâmpla pe viitor cu WTA, pentru că tot apar antrenori care vor să controleze tot ce se întâmplă cu o jucătoare, iar ăsta este un semnal de alarmă. Îmi pare foarte rău pentru ce se întâmplă cu Simona, dar, din nou, nu cunoaștem întreg adevărul. Sper că a putut să se apere la TAS”, a spus Kim Clijsters, la podcastul Served with Andy Roddick.

Andy Roddick nu a rămas nici el indiferent față de acest subiect și a pus tunurile pe Patrick Mouratoglou, despre care spune că ar fi trebuit să se implice mai mult și să își asume întreaga responsabilitate.

Andy Roddick se ia de Patrick Mouratoglou: „Cred că este ceva putred la mijloc”

„Vorbim despre Patrick Mouratoglou. Ea a schimbat întreaga echipă, iar Mouratoglou a preluat controlul, dar cred că ceva este putred la mijloc. Este interesant, sunt de acord cu tine, nu sunt sigur care e pedeapsa, înțeleg că suntem responsabili, dar mă deranjează că Mouratoglou nu a ieșit imediat în față să vorbească, nu doar într-un videoclip, ci să răspundă la întrebări. 

Dacă eu aș fi luat parte la asta, să îi dau o substanță cuiva care are încredere în mine, aș încerca să încasez cât mai multe gloanțe pentru acea persoană. Aș spune «Eu i-am dat substanța, este vina mea!». Înțeleg că ea este singura care poate plăti pentru că substanța este în corpul ei și ea a avut de câștigat, dar este foarte ciudat”.

Citește și: 

Jannik Sinner, la al doilea titlu în 2024 » Urcă pe 3 în clasament, cel mai bun loc al carierei, și amenință vârfurile
ATP ROTTERDAM
Jannik Sinner, la al doilea titlu în 2024 » Urcă pe 3 în clasament, cel mai bun loc al carierei, și amenință vârfurile
Rusoaica Daria Kasatkina nu se mai teme! Gestul făcut după moartea lui Alexei Navalny
RUSIA
Rusoaica Daria Kasatkina nu se mai teme! Gestul făcut după moartea lui Alexei Navalny

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează