SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

FOTO A produs surpriza la Wimbledon, a sărbătorit ca Grealish și a avut un discurs ovaționat: „Nu am mașină, nu am casă, nu merg în vacanțe. Vreau doar să asigur viitorul familiei”

Britanicul Liam Broady (29 de ani, 142 ATP) a produs una dintre surprizele turneului de la Wimbledon, victorie 6-4, 3-6, 4-6, 6-3, 6-0 în fața norvegianului Casper Ruud (24 de ani, 4 ATP). +12   FOTO
Britanicul Liam Broady (29 de ani, 142 ATP) a produs una dintre surprizele turneului de la Wimbledon, victorie 6-4, 3-6, 4-6, 6-3, 6-0 în fața norvegianului Casper Ruud (24 de ani, 4 ATP).

Articol de - Publicat vineri, 07 iulie 2023 13:37 / Actualizat vineri, 07 iulie 2023 14:06

Britanicul Liam Broady (29 de ani, 142 ATP) a produs una dintre surprizele turneului de la Wimbledon, victorie 6-4, 3-6, 4-6, 6-3, 6-0 în fața norvegianului Casper Ruud (24 de ani, 4 ATP). Favoritul gazdelor a impresionat și cu naturalețea din timpul interviurilor. 

  • Liam Broady joacă astăzi în turul 3 împotriva canadianului Denis Shapovalov (29 ATP).

Liam Broady este un jucător carismatic, știe să țină în priză publicul, chiar dacă rezultatele nu l-au ajutat prea mult. Nu a pătruns niciodată în prima sută mondială, nu a cucerit vreun titlu ATP, iar în turneele de Grand Slam este inexistent. 

Andy Murray, Sir Cassius Clay!
EDITORIAL
Andy Murray, Sir Cassius Clay!

Excepția o face competiția de la Wimbledon, pe iarba de acasă, unde a atins de două ori turul 3. Povestea din acest an este cu atât mai specială. 

Liam Broady, discurs ovaționat la Wimbledon

Joi, în turul secund, Broady a dat peste Casper Ruud, proaspăt finalist la Roland Garros. Agresiv, cu un joc adaptat excelent pentru suprafața verde, 53 de urcări la fileu, dintre care 38 aducătoare de puncte. Liam s-a impus în 5 seturi, 6-0 în decisiv.

+8 FOTO

A sărbătorit victoria în stilul lui Jack Grealish, cu degetele la ureche, fiind fan recunoscut al lui Manchester City, apoi s-a deschis în fața fanilor.

„Nu sunt genul căruia îi place să se distreze. Nu am o mașină. Nu merg în vacanțe. Nu am o casă. Vrea să fiu capabil să asigur viitorul familiei mele în orice scenariu posibil.

Nu vreau să fiu nevoit să îmi fac griji pentru restul vieții mele. Nu vreau să muncesc până la 70 de ani, mai ales când am sacrificat primii 25 de ani pentru tenis. 

Nu am avut o viață. Vreau să fiu capabil să simt recompensa pentru toate aceste sacrificii”, a spus Liam Broady, potrivit We Love Tennis

1.600.877 $a câștigat Liam Broady din tenis în întreaga carieră

Înaintea disputei cu Ruud, Broady oferise încă o declarație virală: „Mamă, te poți relaxa, deja am câștigat 80.000 de lire săptămâna asta”.

Citește și alte știri de la Wimbledon 2023: 

Sorana a explicat cum a învins-o în premieră pe Ostapenko: „Știam că va claca!”
WIMBLEDON
Sorana a explicat cum a învins-o în premieră pe Ostapenko: „Știam că va claca!”
Ana Bogdan și-a întâlnit idolul la Wimbledon: „Ciupește-mă, nu-mi vine să cred! Tu ești inspirația mea!”
WIMBLEDON
Ana Bogdan și-a întâlnit idolul la Wimbledon: „Ciupește-mă, nu-mi vine să cred! Tu ești inspirația mea!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează