SPORTURI  »  TENIS  »  PARIURI

Lucas Pouille, semifinalist Australian Open 2019: „În România mi-au oferit bani ca să pierd meciuri!”

Novak Djokovic, în stânga, și Lucas Pouille, în dreapta // FOTO: Reuters
Novak Djokovic, în stânga, și Lucas Pouille, în dreapta // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 29 ianuarie 2019 14:21

Francezul Lucas Pouille, 24 de ani, locul 17 ATP, învins în semifinala Australian Open 2019 de Novak Djokovic, a povestit pentru RMC Sports că i-au fost oferiți bani pentru a pierde meciuri la turneele jucate în România!

"În urmă cu ceva ani am jucat câteva challenger-uri în România. De la început au apărut în jurul meu patru sau cinci persoane care într-o zi mă susțineau până la moarte, iar a doua zi erau împotriva mea.

Mi-au oferit bani pe Facebook și pe alte rețele sociale pentru a pierde, dar nu am răspuns niciodată acestor propuneri. Singurul mod în care poți triumfa este să muncești. Pot să înțeleg că sunt unii jucători care se lasă cumpărați cu 5.000 de euro pentru că în astfel de competiții, dacă se impun, primesc o cantitate mai mică de bani.

E ușor de pariat, mai ales în țările din Est. Casele de pariuri aduc bani, dar sunt multe lucruri ascunse în spatele lor. Trebuie eliminată influența acestora în viitor", a spus semifinalistul de la Australian Open.

La ce turnee a jucat Lucas Pouille în România

În activitatea sa de pe site-ul ATP apare că francezul a participat în 2013 și 2014 la challenger-ul de la Brașov, unde a ajuns până în sferturi de finală la prima participare și apoi a pierdut în primul tur.

În 2014 a jucat și la Arad, unde a ajuns până în semfinale, și la un ITF la Galați, înfrângere în turul al doilea. În 2016, Pouille, acum 17 ATP, a evoluat la ultima ediție a Năstase-Țiriac Open, fiind învins în finală de Fernando Verdasco.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
10155633308976552
Cornel Perju  •  30 Ianuarie 2019, 10:53
Postat de klauz pe 29 Ianuarie 2019, 20:01

Pentru toti agaricii si atarnatorii halepei: se stie ca in tot acest timp cand pretindea ca este cu "hernie", halepa s-a antrenat in mod obisnuit. Sunt multe persoane care stiu asta, unele au vorbit si prin afara... Cahill de-aia a plecat, omul nu-si risca pielea si reputatia pentru o halepă...

normal ca s-a antrenat. Doar naivii chiar au crezut ce a spus Simona. A avut nevoie de un motiv serios ca sa se retraga cateva luni. Toti fac asta inclusive Nadal si Federer. In 2016 Nadal s-a dat ranit de mama focului dar el se antrena la Majorca . a fost vazut de multa lume. Scuza cu accidentarea este si pentru sponsori ca nu iti poti permite sa te retragi din turnee asa ca ai tu chef. Nadal s-a retras de la AO 2018 si US Open pe motiv de accidentare dar asta a fost vrajeala de 2 bani

klauz
klauz  •  29 Ianuarie 2019, 20:01

Pentru toti agaricii si atarnatorii halepei: se stie ca in tot acest timp cand pretindea ca este cu "hernie", halepa s-a antrenat in mod obisnuit. Sunt multe persoane care stiu asta, unele au vorbit si prin afara... Cahill de-aia a plecat, omul nu-si risca pielea si reputatia pentru o halepă...

klauz
klauz  •  29 Ianuarie 2019, 19:41
Postat de peluza pe 29 Ianuarie 2019, 18:46

Esti dus! In primul rand ca la turneul de la Arad era vorba de niste croati care ii momea pe jucatori, DECI NU ROMANII BLATUIAU. Ci veneau straini din Germania pana in Romania, si acasa la ei in Croatia, si blatuiau. Iar partea a 2-a cu Halep, e penibila, Simona s-a retras de la mai multe turnee, a pierdut milioane de dolari (turneele alea + bonusul de inca 400 de mii ratat). Poate la alea 3-4 turnee, facea 3-4 milioane, era vorba de bonus si Turneul Campioanelor si Masters-uri.

Peluzo, esti proasta. Da' proasta-proasta, adica foarte proasta. Daca avea facut "RMN" si exista vreun "doctor" care sa-i fi pus "diagnostic", de multa vreme le spunea si le prezenta... Ea singura s-a bagat in probleme cand s-a retras la Beijing, unde o batea de o rupea o necunoscuta, pentru ca si ea e proasta, asa ca tine... Daca spunea am avut niste crampe, bla-bla-bla, nu o intreba nimeni nimic. Dar ea a venit cu niste texte stupide, dupa care a incercat imediat sa o dea la intors (am vorbit cu alt "doctor", care mi-a spus ca "hernia" mea e speciala, nu se agraveaza, nu ma impiedica sa joc, trece cu apa rece si aer) dupa cateva zile, afundandu-se si mai tare in minciuna ei. Ca nici minti nu poate ca lumea, daramite sa joace tenis... Ca s-a retras dupa aia de peste tot, este pentru ca cineva a sfatuit-o sa lase balta chestia cu "mi-am revenit instantaneu, a trecut cu aburi". Chinezii, americani sau WTA (mai ales acum ca a cazut in clasamant) puteau si pot face in continuare ancheta. Ce prostie colosala, sa zici ca ai facut "RMN"! Gata, a zburat pasarica, acum ai incurcat-o! Halepa, VEI FI intrebata si NU VEI scapa!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează