SPORTURI  »  TENIS  »  AMINTIRI DIN COPILĂRIE

Marius Copil despre cum era Crăciunul când era mic: "Timpul era altfel, neavând telefoane petreceam mai mult timp în familie"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de , , - Publicat duminica, 23 decembrie 2018 09:00

Marius Copil și-a amintit cu plăcere de năzbâtiile pe care le făcea atunci când se întâlnea cu Moș Crăciun, dar și de felul în care se scurgeau momentele petrecute în familie.

Jucătorul de tenis român a atins anul acesta cel mai bun loc al carierei sale, 57. Dar isprăvile din 2018, cu două finale jucate la Basel și la Sofia, sunt deja istorie. Marius Copil e în toiul pregătirilor pentru sezonul următor. "De mult nu am mai avut un Crăciun acasă. În 2017 am avut unul special, ne-am strâns acasă la Horia Tecău, dar cu familia mea nu l-am mai făcut de foarte mult timp, cred că au trecut doisprezece sau paisprezece ani", a spus el. 

Viața din circuit i-a adus bucurii, dar și unele mici regrete. "E o dorință a sportivilor de a face Crăciunul cu familia și asta ne lipsește, mai ales că la noi se sărbătorește altfel decât la alții. Înseamnă că vrei să-l petreci la frig, să vezi zăpadă, să bei un ceai cald. Dar nu prea avem parte de asta, pentru că de obicei mergem la turnee, unde e cald. Eu încep sezonul la Doha, ei nici nu au Crăciun, o să treacă ziua și atât. Într-un final, terminăm și cu cariera și atunci când o să am familia mea, cu copii, o să fie diferit", a spus jucătorul în vârstă de 28 de ani.

Poveștile din copilărie apar și ele în discuție. "Când eram mai mic, ruga tata pe cineva să se îmbrace în Moș Crăciun și trebuia să spun poezii, mie nu-mi plăceau și ziceam să-și țină el cadourile dacă nu vrea să-mi dea fără să recit ceva. Eram un copil mai rău, dar era frumos, că ne strângeam cu toți, veneau verișori, era diferit. Mi se părea că timpul era altfel atunci, o săptămână dura mai mult, neavând nici telefoane sau alte chestii petreceam mai mult timp în familie, vorbeam mai mult, socializam altfel", și-a reamintit Marius.

 

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează