SPORTURI  »  TENIS  »  UCRAINA

O fostă jucătoare de tenis a revenit în Ucraina în plin război: „Sunt șocată!”

Articol de - Publicat luni, 25 septembrie 2023 19:28 / Actualizat luni, 25 septembrie 2023 21:06

Maryna Zanevska (30 de ani) a revenit luni în Ucraina și a mărturisit că trece prin momente grele.

Zanevska s-a retras din tenis după US Open 2023. Ea a reprezentat Belgia, dar este născută în Odesa, acolo unde a început tenisul. În 2008, ea a început să se antreneze în Belgia, iar după 8 ani a primit și cetățenia.

Acum, ea a revenit în orașul natal, în ciuda situației tensionate din Ucraina, țara aflată în continuare în plin război.

Atac rusesc la Odesa

Ea a postat pe Instagram un mesaj prin care explica prin ce trece și cum se simte în orașul natal.

„E prima mea noapte la mine acasă, în Odesa. Sunt foarte speriată! Simt asta în tot corpul. Sunt șocată! Cum s-au obișnuit oamenii cu asta?” , a scris Maryna Zanevska pe Instagram.

O fostă jucătoare de tenis a revenit în Ucraina în plin război: „Sunt șocată!”
Ce a postat Maryna Zanevska pe Instagram

Odesa a fost atacată de Rusia în noaptea trecută. Rusia a trimis mai multe rachete și drone, cele mai multe către Odesa, O parte dintre ele au fost doborâte. În atac, patru persoane au murit și un hotel a fost grav avariat, potrivit Libertatea.

Citește și: 

Sorana Cîrstea, atacată din SUA după remarca la adresa Serenei Williams: „Are tupeu” + „ Se vorbește mai mult despre o postare pe Twitter decât despre suspendarea lui Halep”

Bani mai mulți pentru sport! Guvernul suplimentează bugetul instituției conduse de Elisabeta Lipă

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
Catalynn_7
Catalynn_7  •  26 Septembrie 2023, 08:15

Păi să-i zică *** de la Kiev să facă naibii pace ca războiul ăsta e pierdut de mult și mor degeaba amărâții care nu și-au permis sau nu au putut să fugă din țară … Slava!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează