SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Mihaela Buzărnescu, meciuri cu injecții în braț: „Corpul poate duce doar cât este creat să ducă”

Mihaela Buzărnescu
Mihaela Buzărnescu

Articol de - Publicat sambata, 23 aprilie 2022 08:56 / Actualizat sambata, 23 aprilie 2022 09:17

Mihaela Buzărnescu (33 de ani, 123 WTA) a dezvăluit într-o lungă postare pe rețeaua socială Instagram că „în ultimul timp m-am confruntat cu a cincea accidentare majoră din carieră”.

Fostul număr 20 mondial în 2018, actualmente locul 123 WTA, a explicat că „poate nu se știe, însă momentan eu joc doar cu injecții în braț, injecții care nu sunt făcute să trateze, ci să mascheze durerea”. Afectată de criticile primite recent dinspre, spune Miki, mass-media și social media, ea a subliniat că „sunt convinsă, acestea vor apărea din nou și din nou, însă eu trag în continuare până îmi îndeplinesc visul de a mai reprezenta o dată România la Olimpiada de la Paris 2024”.

Tot mai jenanți! Dinamo s-a prezentat lamentabil contra ultimei clasate: 7 jucători s-au făcut de râs!
GAZ METAN - DINAMO 0-3
Tot mai jenanți! Dinamo s-a prezentat lamentabil contra ultimei clasate: 7 jucători s-au făcut de râs!

Anul acesta este deocamdată unul dificil pentru jucătoarea în vârstă de 33 de ani. A evoluat în puține meciuri, doar cinci, din cauza problemelor fizice, și nu a reușit încă să câștige vreunul. 

A început în calificări la Australian Open, în ianuarie, a continuat în două turnee challenger cu premii de 60.000 de dolari la Canberra, în martie, după care a fost chemată de Horia Tecău, căpitanul nejucător al echipei României de Billie Jean King Cup, pentru întâlnirea contra Poloniei, de la Radom, din calificările pentru faza finală a competiției.

Mihaela Buzărnescu: „Să ne ajutăm!“

Acolo a înfruntat o Iga Swiatek recent devenită lider mondial și aflată într-o formă extraordinară și i-a smuls un game. Săptămâna aceasta a pierdut strâns în turul 1 în challengerul de la Chiasso, din Elveția, cu bursă de 60.000 de dolari. „Jobul nostru înseamnă nopți prin aeroporturi, deplasări săptămânale, antrenamente intense și, din păcate, multe accidentări, multă durere. 

Corpul poate duce doar cât este creat să ducă“, a mai scris Mihaela, care a avut accidentări dure la genunchi, gleznă și umăr în carieră. Ea a încheiat cerând mai mult sprijin din partea celor din jur: „Ar fi atât de frumos să ne ajutăm și să ne susținem în toate alegerile pe care le facem pe plan personal, dar și pe plan colectiv“.

1 titlu WTAare Mihaela Buzărnescu în palmares, San Jose 2018, și alte două finale disputate, Hobart și Praga, în același an

Citește și alte știri despre tenis:

Emma Răducanu nu i-a putut face față lui Swiatek, în „sferturi” la Stuttgart

Sorana Cîrstea e în semifinale la Istanbul! » Victorie după o oră și 19 minute

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
22robert03
22robert03  •  23 Aprilie 2022, 10:07

Parca joaca pentru mine.

267890
267890  •  23 Aprilie 2022, 10:02

Perfect adevarat. Iar cand corpului i se intâmplă ce i s-a întâmplat Mihaelei ...duce și mai puțin.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează