SPORTURI  »  TENIS  »  ANUNȚ

VIDEO Naomi Osaka și-a anunțat oficial revenirea în circuit » Primul turneu la care va participa: „Este firesc, cunoaște condițiile de aici”

Naomi Osaka // sursă foto: Guliver/gettyimages +10   FOTO
Naomi Osaka // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat vineri, 10 noiembrie 2023 12:46 / Actualizat vineri, 10 noiembrie 2023 13:06

Naomi Osaka (26 de ani) va reveni în circuit la finalul anului, la turneul WTA500 Brisbane International, programat între 31 decembrie și 7 ianuarie.

Naomi Osaka, fost număr 1 mondial în tenisul feminin, de 4 ori câștigătoare de Grand Slam, nu a mai jucat din septembrie 2022, luând o pauză de la tenis după ce a rămas însărcinată cu primul ei copil.

La 4 luni de la nașterea fetiței, multipla câștigătoare de Grand Slam și-a anunțat revenirea în circuit. Aceasta va avea loc cu ocazia turneului Brisbane International, programat în orașul australian între 31 decembrie și 7 ianuarie.

Jucătoarea care domină tenisul mondial s-a făcut MARE după un meci cu Halep » Experții le-au comparat, dar Simona e surclasată la un capitol esențial
WTA
Jucătoarea care domină tenisul mondial s-a făcut MARE după un meci cu Halep » Experții le-au comparat, dar Simona e surclasată la un capitol esențial

VIDEO. Naomi Osaka va reveni în circuit cu ocazia Brisbane International

„Sunt cu adevărat încântată să revin pe teren și să concurez. Mi-a plăcut mereu să încep sezonul în Brisbane și abia aștept să revin”, a transmis Osaka.

Cam Pearson, directorul turneului, a precizat:

„Pentru prima dată, Naomi Osaka, campioană de Grand Slam și fost număr 1 mondial, va juca din postura de mamă. Este grozav să o revedem pe teren.

Naomi a dorit mereu să revină și a țintit Australia ca punct de plecare, așa că este firesc ca ea să joace aici, în Brisbane. A mai jucat aici, cunoaște condițiile, stadionul, știe că își poate optimiza pregătirea pentru Melbourne (n.r. - Australian Open)”.

Naomi Osaka are în palmares două semifinale la Brisbane, în 2019 și 2020.

Mai multe știri din tenis:

Tripla campioană de Slam revine în circuit: „Va aprecia tenisul și mai mult acum”

Presa internațională scrie că un sponsor important a rupt contractul cu Halep. Cum a răspuns Simona

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează