SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

E convins: „Dacă eu nu voi participa, nimeni nu-l poate opri pe Djokovic la Wimbledon”

Nick Kyrgios și Novak Djokovic la ceremonia de premiere e ediției trecute  a Wimbledon-ului FOTO Imago Images
Nick Kyrgios și Novak Djokovic la ceremonia de premiere e ediției trecute a Wimbledon-ului FOTO Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 17 iunie 2023 19:15 / Actualizat sambata, 17 iunie 2023 20:13

Nick Kyrgios, 28 de ani și 25 ATP, a revenit în circuit după o pauză de aproape nouă luni și are planuri mari pentru turneul la care a jucat finala în 2022 și pe care a pierdut-o în fața sârbului

Australianul Nick Kyrgios își face curaj singur după ce a abia a revenit în circuitul ATP. El nu mai jucase un meci oficial din octombrie din cauza accidentărilor, iar săptămâna aceasta el a evoluat la Stuttgart. A fost învins în primul tur de chinezul Wu Yibing, 64 ATP, cu 7-5, 6-3. 

Roger Federer a reacționat într-un final: „E genial ce a reușit Djokovic”
ISTORIE
Roger Federer a reacționat într-un final: „E genial ce a reușit Djokovic”

Într-un scurt interviu pentru SkySport Germania, australianul în vârstă de 28 de ani a spus: „Dacă eu nu voi participa, nimeni nu-l poate opri pe Djokovic la Wimbledon”.

Relația dintre el și Novak Djokovic a suferit unele transformări de-a lungul timpului. La început, Nick îl trata cu ironie pe Nole, însă în ultima perioadă pare că au devenit prieteni. „Sper ca Novak să câștige 30 de turnee de Mare Șlem, asta m-ar face pe bine să strălucesc mai tare pentru că am pierdut anul trecut în finala de la Wimbledon în fața lui”, a spus râzând Kyrgios.

Novak Djokovic, și mai motivat

„Știu cât de mult muncește, cât înseamnă aceste trofee pentru el, mai ales că a pierdut unele turnee de Mare Șlem din cauza faptului că nu a putut intra în anumite țări cu diverse ocazii. Știu că se gândește că poate ajunge imediat la 24 sau 26 chiar, e tare înfometat de victorii. Lumea crede că va scădea ritmul, dar eu cred că va avea și mai multă motivație. Sper să ajungă la 28 sau 30 de trofee de Mare Șlem”, a spus Nick.

7 trofeela Wimbledon are Novak Djokovic cucerite în 2011, 2014, 2015, 2018, 2019, 2021, 2022

El va continua seria turneelor pe iarbă, urmând să evolueze la Halle între 19 și 25 iunie. Al treilea turneu de Mare Șlem al anului debutează pe 3 iulie. În 2022 Nick Kyrgios a fost învins de Novak Djokovic în finală cu 4–6, 6–3, 6–4, 7–6(3).

Sârbul a cucerit, săptămâna trecută, la Roland Garros, al 23-lea trofeu de Mare Șlem al carierei, devenind jucătorul de tenis cu cele mai multe triumfuri în astfel de turnee.

Citește și:

Kyrgios, dezvăluire cutremurătoare: „Am vrut să mă sinucid. Am fost internat într-un spital de psihiatrie”
DEZVĂLUIRE
Kyrgios, dezvăluire cutremurătoare: „Am vrut să mă sinucid. Am fost internat într-un spital de psihiatrie”
Roger Federer a reacționat într-un final: „E genial ce a reușit Djokovic”
ISTORIE
Roger Federer a reacționat într-un final: „E genial ce a reușit Djokovic”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează