SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SMS-ul trimis de Djokovic lui Kyrgios, în mijlocul scandalului din Australia: „Nu se aștepta”

Nick Kyrgios și Novak Djokovic
Foto: Imago
Nick Kyrgios și Novak Djokovic Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 ianuarie 2022 16:40 / Actualizat sambata, 15 ianuarie 2022 16:58

Nick Kyrgios (26 de ani, 93 ATP) îi ia apărarea lui Novak Djokovic, după ce mai mulți tenismeni din circuit, în frunte cu Rafael Nadal, l-au criticat pe sârb.

Cu două zile înainte de Australian Open, situația liderului ATP este încă neclară, iar acesta nu știe dacă va participa la turneul pe care l-a câștigat de 9 ori în carieră.

Djokovic nu a scăpat nici acum » Cele mai tari meme-uri apărute după ce viza de Australia i-a fost anulată din nou
AUSTRALIAN OPEN
Djokovic nu a scăpat nici acum » Cele mai tari meme-uri apărute după ce viza de Australia i-a fost anulată din nou

Vulcanicul Nick Kyrgios, implicat de-a lungul anilor în mai multe contre cu Novak Djokovic, îi ia apărarea liderului ATP și îi atacă pe Rafael Nadal și Stefano Tsitsipas, care l-au criticat pe Nole pentru faptul că nu se vaccinează.

„Oameni precum Tsitsipas și Nadal mă enervează. Evident că toată lumea are o părere acum. Și e în regulă, până la un punct. Imaginaţi-vă doar ce simte Novak Djokovic. Și el este om. Cu toții îl tratăm ca pe Novak Djokovic, nu ca pe o ființă umană. 

Probabil vrea un pic de susţinere de la noi, ceilalți jucători. Şi l-a primit de la mine. Voi purta pentru el un tricou cu sloganul «Let's go» (n.r. - Haide!), la Melbourne”, a spus Kyrgios potrivit Fox Sport.

Nick Kyrgois: „Novak Djokovic mi-a scris”

Acesta a dezvăluit cum Nole a rămas șocat de susținerea primită din partea sa, sârbul chiar trimițându-i un mesaj de mulțumire pe instagram lui Kyrgios.

„Novak m-a contactat personal pe Instagram. Mi-a scris: «Mulțumesc că sunteți alături de mine». Nu se aștepta să ies în presă și să spun tot ce am spus. Aproape se simte ca un extraterestru, deși este om.

Când l-am susținut prima dată pe Novak am primit un milion de mesaje de genul: «Cum poți să faci asta?». Le-am spus tuturor că l-am înțeles”, a declarat Kyrgios.

Nick Kyrgios: „Djokovic este tratat ca o armă de distrugere în masă”

Asutralianul nu l-a uitat nici pe ministrul Imigrației Alex Hawke, despre care consideră că împreună cu presa din Australia au provocat un scandal uriaș, divizând oamenii.

„Acest personaj Hawke a spus că Djokovic este o aminințare pentru comunitate. Nu, nu este. Dar este tratat ca o armă de distrugere în masă. El doar joacă tenis. Acum, mass-media are chef să-și îndrepte toată furia către Novak. 

Nu a făcut nimic nimănui. El vrea doar să joace tenis. Am fost de acord că sportul aduce oamenii împreună, dar mass-media ne-a divizat. A distrus Australian Open. Nu mai este sport. Ce naiba facem? Lăsați-l să joace”, a mai precizat Kyrgios.

Citește alte știri din tenis:

Chris Evert trece prin momente delicate » Legendara jucătoare de tenis are cancer

Djokovic nu a scăpat nici acum » Cele mai tari meme-uri apărute după ce viza de Australia i-a fost anulată din nou

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (25)
mishu_74
mishu_74  •  17 Ianuarie 2022, 15:01
Postat de Chivu Costea pe 16 Ianuarie 2022, 13:08

Kyrgios e creștin ortodox, ca și Pinocchiovici. Poate și el e antivaxxer, dar nu știe încă...

asa, si care ar fi problema ta, daca el ar fi antivaxxer? pt ca el nu are absolut nicio problema ca tu nu esti antivaxxer si ii iubesti pe cei care te abuzeaza. si e clar ca nici tu nu stii ca esti abuzat. :)

mishu_74
mishu_74  •  17 Ianuarie 2022, 14:56
Postat de rocky5 pe 15 Ianuarie 2022, 21:45

Nu poți? Si de când nu mai putem noi de poporul australian? Ăia nici n-au auzit de noi, *** ce repeți ca papagalul placa pusă de un prost cum ca Novac e Spartacus și cine nu se încolonează disciplinat la vaccinare e șoșocist!

toti astia, incolonatii, sunt galagiosi din doua motive. unu, sa nu se simta singuri, sa se convinga ca mai sunt si altii ca ei. si doi, asta-i curentul. ei nu au opinie personala, sau daca au nu indraznesc sa si-o exprime.

169850905277098
Chivu Costea  •  16 Ianuarie 2022, 13:08

Kyrgios e creștin ortodox, ca și Pinocchiovici. Poate și el e antivaxxer, dar nu știe încă...

Vezi toate comentariile (25)
Comentează