SPORTURI  »  TENIS  »  ATP ROMA

VIDEO + FOTO Holger Rune, victorie fantastică în fața lui Djokovic » Tenis PERFECT în decisivul de la Roma: ZERO erori neforțate

Danezul Holger Rune (20 de ani, 7 ATP) l-a învins pe Novak Djokovic (35 de ani, 1 ATP), scor 6-2, 4-6, 6-2, și s-a calificat în semifinalele turneului de la Roma. +12   FOTO
Danezul Holger Rune (20 de ani, 7 ATP) l-a învins pe Novak Djokovic (35 de ani, 1 ATP), scor 6-2, 4-6, 6-2, și s-a calificat în semifinalele turneului de la Roma.

Articol de - Publicat miercuri, 17 mai 2023 17:42 / Actualizat miercuri, 17 mai 2023 18:36

Danezul Holger Rune (20 de ani, 7 ATP) l-a învins pe Novak Djokovic (35 de ani, 1 ATP), scor 6-2, 4-6, 6-2, și s-a calificat în semifinalele turneului de la Roma.

Jocul lui Djokovic scârțâie serios înaintea Roland Garros-ului. Astăzi, în fața protejatului lui Patrick Mouratoglou, sârbul a fost extrem de nervos. A acuzat și probleme medicale, iar pauzele provocate de ploaie l-au scos din ritm.

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov, decizie de neînțeles » Ce au făcut după ce au postat primele imagini împreună
RELAȚIE
Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov, decizie de neînțeles » Ce au făcut după ce au postat primele imagini împreună

Novak Djokovic, eliminat în „sferturi” la Roma

Rune a făcut un prim set aproape perfect. A avut o frecvență impresionantă a primului serviciu, 86%, și a salvat ambele mingi de break ale lui Nole. Actul inaugural s-a încheiat în doar 39 de minute, scor 6-2.

Djokovic a fost mai agresiv în setul secund, mai inspirat în preajma fileului, 6 mingi câștigate din 9 urcări, și a împins disputa în decisiv. 

Partea finală a disputei s-a disputat pe o ploaie agasantă. Danezul s-a adaptat mai bine bine, o prestație aproape de perfecțiune. Holger a reușit 12 lovituri câștigătoare și ZERO erori neforțate. 

+8 FOTO

În penultimul act al competiției de la Roma, Rune va da peste învingătorul meciului Casper Ruud (4 ATP) - Francisco Cerundolo (31 ATP).

2004a fost anul ultimei ediții de la Roma fără unul dintre Nadal și Djokovic în finală. Atunci se înfrunta Carlos Moya și David Nalbandian

Citește și alte știri din tenis: 

VIDEO Surpriza anului în tenis: Carlos Alcaraz, eliminat la Roma de un maghiar aflat la debut în turneele ATP! Cotă 90 la pariuri!

VIDEO O privire care poate ucide! Au sărit scântei în meciul lui Djokovic de la Roma: „Nu voi permite nimănui să mă trateze așa!”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
maccarone707
maccarone707  •  17 Mai 2023, 19:29

lui djokovic nu i mai merge nici cu ***...era si timpul, ne am saturat de acest *** care la 37 de ani zboara pe teren

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua.libera
steaua.libera  •  17 Mai 2023, 18:16

Meciurile astea în care un jucător are zero greșeli neforțate (UEs - Unforced errors) sunt foarte, foarte rare. Jos pălăria pentru Rune. A reușit asta și pierzătorul de azi, Djokovic, în finala de la Wimbledon din 2019 contra lui Federer, scor 3-1. Atunci Nole a avut 0 nefortațe, iar Roger 11

Vezi toate comentariile (2)
Comentează