SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Detaliul absolut șocant din meciul Novak Djokovic - Jannik Sinner! Sârbul nu pățise asta niciodată într-un meci întreg de Grand Slam

Jannik Sinner a scris istorie în meciul cu Novak Djokovic și s-a calificat în finala de la Australian Open, foto: Imago Images
Jannik Sinner a scris istorie în meciul cu Novak Djokovic și s-a calificat în finala de la Australian Open, foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 26 ianuarie 2024 10:51 / Actualizat vineri, 26 ianuarie 2024 11:01

Novak Djokovic (1 ATP) a fost eliminat de Jannik Sinner (4 ATP) în semifinalele de la Australian Open, scor 1-6, 2-6, 7-6, 3-6, într-o partidă care va intra în istorie din mai multe puncte de vedere.

Este pentru prima dată în carieră când jucătorul din Serbia pierde în semifinale la Australian Open. De asemenea, Sinner ajunge pentru prima dată într-o finală de AO.

S-au terminat negocierile Farul - Alibec » Atacantul naționalei a luat decizia
FARUL
S-au terminat negocierile Farul - Alibec » Atacantul naționalei a luat decizia

Înfrângere dureroasă pentru Novak Djokovic! Sârbul nu pățise asta într-un meci de Grand Slam

Djokovic a avut probleme cu primul serviciu în startul meciului, a comis multe erori, iar Sinner a profitat și a câștigat punct după punct. Dominarea totală a italianului a fost evidențiată de faptul că nu i-a permis lui Djokovic să aibă nicio minge de break în tot meciul! Djokovic este considerat unul dintre cei mai buni jucători la retur.

Este al doilea meci în care sârbul se confruntă cu această problemă, dar primul pe care îl joacă în întregime. În 2017, la Wimbledon, sârbul a cedat în fața lui Tomas Berdych, dar Nole s-a retras atunci când adversarul său conducea cu 7-6, 2-0.

Este al treilea succes pe care Sinner îl obține în fața lui Djokovic. Italianul a demonstrat faptul că practică un joc mai bun decât numărul 1 ATP și va juca prima finală de Grand Slam din istorie.

Adversarul italianului va fi câștigătorul duelului dintre Daniil Medvedev (3 ATP) și Alexander Zverev (6 ATP).

Novak Djokovic rămâne deținătorul recordului de Grand Slam-uri câștigate, cu 24 de trofee în palmares (10 la Australian Open, 3 la Roland Garros, 7 la Wimbledon și 4 la US Open). A fost pentru a 48-a oară în semifinalele unui Grand Slam.

A fost unul dintre cele mai slabe meciuri de Grand Slam pe care le-am jucat vreodată. Am fost șocat de nivelul pe care l-am avut în primele seturi. În același timp, Jannick Sinner a jucat extraordinar, trebuie să recunosc asta  
- Novak Djokovic

Citește și alte știri:

Djokovic, devastat după eliminarea de la AO: „Am fost șocat de jocul meu. Unul dintre cele mai slabe meciuri”

Un selecționer ironizează echipa lui Gigi Becali: „FCSB are doi jucători mari și lați. În rest, nimic special”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
zb59
zb59  •  26 Ianuarie 2024, 22:34

“ A fost unul dintre cele mai slabe meciuri de Grand Slam pe care le-am jucat vreodată. Am fost șocat de nivelul pe care l-am avut în primele seturi. În același timp, Jannick Sinner a jucat extraordinar, trebuie să recunosc asta’ , zice Djokovic. Nole, chiar daca nu te-a caracterizat modestia niciodata, ba dimpotriva, acorda-i ceva mai mult credit italianului! Ai jucat prost pentru ca nu ti-a permis el sa joci mai bine. Si, pe de alta parte, din 4 meciuri, tipul ti-a luat 3, asa ca fii mai fair-play.

1ianuarie
1ianuarie  •  26 Ianuarie 2024, 18:08

Spinner a fost într-o zi bună. Îmi pare rău de Nole, se pare că și în cazul lui povara anilor este cea care dă o anumită direcție.

grro
grro  •  26 Ianuarie 2024, 16:57
Postat de alexh pe 26 Ianuarie 2024, 14:53

Romeo Ene a scris un articol care se intituleaza: "Detaliul absolut șocant din meciul Novak Djokovic - Jannik Sinner! Sârbul nu pățise asta niciodată într-un meci întreg de Grand Slam" Care-i acest detaliu asa de socant? Ca Djokovici a fost eliminat in semifinale? Dar Romeo Ene nu se opreste aici. Scrie un alt articol care se intituleaza: "Șoc la Australian Open! Novak Djokovic, eliminat în semifinale de Jannick Sinner". Romeo Ene, ai si alte cuvine in vocabular?

Nu a avut nici o minge de Break. Probabil ăsta a fost detaliu. Sau că nu a pierdut nici o semifinală la AO.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează