SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Djokovic, într-o postură ingrată la Melbourne: „Toată lumea a amuțit, toți se holbau”

Situația lui Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) continuă să producă rumoare la Melbourne, inclusiv în rândul jucătorilor.  / FOTO: Imago-Images
Situația lui Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) continuă să producă rumoare la Melbourne, inclusiv în rândul jucătorilor. / FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat marti, 11 ianuarie 2022 19:02 / Actualizat marti, 11 ianuarie 2022 20:02

Situația lui Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) continuă să producă rumoare la Melbourne, inclusiv în rândul jucătorilor. 

  • Novak Djokovic a obținut la tribunal anularea deciziei de suspendare a vizei australiene, însă nu e exclus ca ministrul imigrării să intervină și să îi refuze din nou rămânerea în țară
  • O decizie finală ar trebui să vină în scurt timp. Australian Open debutează pe 17 ianuarie, iar tragerea la sorți a tabloului principal va avea loc pe 13 ianuarie.

Novak Djokovic s-a antrenat astăzi pe arena Rod Laver, în fața porților închise și în condiții unice de securitate. Înaintea ședinței de pregătire a avut loc un episod stânjenitor pentru liderul mondial. 

ATP, comunicat în cazul Djokovic: „Ne bucură verdictul, dar recomandăm vaccinarea”
AUSTRALIAN OPEN
ATP, comunicat în cazul Djokovic: „Ne bucură verdictul, dar recomandăm vaccinarea”

Toți ochii pe Novak Djokovic 

Ben Rothenberg, unul dintre cei mai apreciați jurnaliști sportivi din aria tenisului, a povestit un episod petrecut astăzi, la Melbourne: „Djokovic a trecut prin sala de forță înaintea antrenamentului. Toată lumea din încăpere a amuțit, toți se holbau. Destul de inconfortabil”.

Este clar că Djokovic nu va fi favoritul fanilor la actuala ediție și nu va atrage prea multă simpatie nici în rândul participanților. Dacă va primi acceptul să își apere titlul cucerit anul trecut, sârbul va fi singurul jucător nevaccinat din competiție. 

VIDEO Imagini de la antrenamentul efectuat de Novak Djokovic pe arena Rod Laver

Novak Djokovic, în așteptarea verdictului

Reporterul australian Karen Sweeney, unul dintre cei care au acoperit întreg „cazul Djokovic”, a scris pe Twitter că tergiversarea deciziei nu face decât să-i complice situația sârbului: „Personal, cred că șansele ca viza să-i fie anulată cresc pe măsură ce toată această situație se lungește”.

Între timp, prim-ministrul statului Victoria, Daniel Andrews, le-a spus reporterilor într-o conferință de presă că Ministerul Imigrării e singurul care poate decide în acest moment ca Djokovic să fie deportat. „Acest turneu e mult mai important decât orice altă persoană. Rafa și alți jucători și-au spus pozițiile clar pe acest subiect”, a declarat oficialul.

Citește și alte știri de la Australian Open: 

Ce a remarcat Boris Becker la Novak Djokovic: „Știți ce a făcut la miezul nopții?”

VIDEO „Djokovic, un mincinos idiot! Ne spune rahaturi” » Prezentatorii nu știau că sunt filmați!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (8)
codrutc
codrutc  •  12 Ianuarie 2022, 02:33

Hai Djokovic! Jos tirania. *** cei care vor să impună dictatura fricii și controlul libertăților individuale.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2badmj
2badmj  •  12 Ianuarie 2022, 01:51

Media spin. Speculatii. Se cauta sa se întărâte publicul. Nu va mușca momeala. Chestia se va întoarce ca un bumerang peste guvernul dictatorial si presa aservita. E despre Australia, nu despre Djokovic. Se incearca aruncarea pisicii prin mijloace subtile, pentru cine nu are gandire critica. Degeaba! Lumea se trezeste!

markksson
markksson  •  11 Ianuarie 2022, 21:28

"... toti din sala de forta se holbau ...". Mai ramane sa ii sara la gat. Clasic (Five Monkeys Experiment).

Vezi toate comentariile (8)
Comentează