SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

VIDEO Nu se schimbă niciodată » Novak Djokovic, stand-up comedy înainte de US Open: și-a imitat iar rivalii

Novak Djokovic / Captură YouTube
Novak Djokovic / Captură YouTube

Articol de - Publicat joi, 24 august 2023 11:26 / Actualizat vineri, 25 august 2023 13:34

Cu moralul la cote maxime după victoria magistrală reușită la Cincinnati în fața lui Carlos Alcaraz, Novak Djokovic s-a distrat pe cinste la primul antrenament efectuat la New York înainte de US Open. Nole i-a amuzat pe fanii veniți să-l vadă cu un „număr” la care a mai apelat și în trecut: sârbul a imitat câteva nume cunoscute din tenis, spre deliciul tribunelor.

Lui Djokovic îi priește revenirea pe pământ american, după mai bine de un an și jumătate în care a primit interzis în State din cauza refuzului de a se vaccina. După ce a devenit campion la Cincinnati, fostul lider mondial a ajuns deja la New York, unde pregătește cel de-al patrulea Grand Slam al anului.

Înainte de prima sesiune serioasă de antrenament, pe care a efectuat-o în compania canadianului Felix Auger-Aliassime, Djokovic a demonstrat cu vârf și îndesat de ce e unul dintre marii entertaineri ai circuitului. La 17 de ani de când făcea furori la Flushing Meadows imitându-i pe Nadal sau Sharapova, sârbul a „recidivat”.

Novak Djokovic, pus pe șotii la US Open

Împins de la spate și de primirea caldă de care a beneficiat la antrenament, Djokovic a ținut să le ridice și mai mult starea de spirit celor prezenți în tribune. Cum altfel, decât printr-o nouă sesiune de stand-up comedy.

Djokovic a imitat, pe rând, nume precum Maria Sharapova, John McEnroe, Nick Kyrgios, Goran Ivanisevic sau Rafael Nadal, scriu cei de la Marca.

Duminică, Novak Djokovic a cucerit al 39-lea titlu ATP Masters 1000 din carieră, după o finală memorabilă câștigată în fața lui Carlos Alcaraz în 3 ore și 50 de minute. Înfruntarea a avut de toate, momente tensionate, răsturnări de situație, raliuri interminabile și lovituri desprinse din jocurile pe calculator.

Citește și alte știri din tenis:

Încă un nume important și-a anunțat retragerea din tenis: „După 17 ani, e timpul să spun adio”

VIDEO Scandal de proporții la US Open » Un nume cunoscut, aproape să fie luat la bătaie în tribune: „Aici e New York, nu nenorocita de Serbia!”

Francezii înaintează o nouă variantă în „cazul Simona Halep”: „A încercat să influențeze autoritățile”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
oase92
oase92  •  24 August 2023, 15:21

Cu figura lui de ”om rău”Novak este unul dintre susținătorii Simonei Halep în lupta ei cu forurile tenisului mondial. Dacă ești susținătorul altui mare tenismen (nimic rău în asta) nu da dovadă de micime! Novak este erou în țara lui, este o ”figură”, nu neapărat de om rău și își mai permite tot felul de ”prostioare” pentru a se detensiona. Nu cred că tenismenii imitați de el au luat-o ca pe o ofensă. Jucătorii mari știu și de glumă.

Marcela
Marcela  •  24 August 2023, 14:12

Bunicule, calmeaza te ca faci infarct. Orice ai spune, raman rezultatele. Nadal cat aștepta până servea intr un final. Asta nu ai vazut? Sau aranjarea chiloților, tricoului, părului?

rocky3
rocky3  •  24 August 2023, 13:55

Nole e one man show!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează