SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

VIDEO Ons Jabeur continuă să scrie istorie pentru sportul arab! A învins o dublă câștigătoare de Grand Slam și s-a calificat în „optimi” la Wimbledon

Tunisianca Ons Jabeur (24 WTA) a învins-o pe Garbine Muguruza (12 WTA), scor 5-7, 6-3, 6-2 și s-a calificat în optimile de finală de la Wimbledon. +4   FOTO
Tunisianca Ons Jabeur (24 WTA) a învins-o pe Garbine Muguruza (12 WTA), scor 5-7, 6-3, 6-2 și s-a calificat în optimile de finală de la Wimbledon.

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 iulie 2021 19:45 / Actualizat vineri, 02 iulie 2021 20:10

Tunisianca Ons Jabeur (24 WTA) a învins-o pe Garbine Muguruza (12 WTA), scor 5-7, 6-3, 6-2 și s-a calificat în optimile de finală de la Wimbledon. 

Ons Jabeur continuă să scrie istorie. În luna iunie a devenit prima femeie arabă care cucerește un titlu WTA, pe iarba de la Birmingham. De astăzi este și prima care atinge faza optimilor de finală la Wimbledon. 

Ons Jabeur scrie istorie la Wimbledon

Jabeur, jucătoare cu un arsenal variat, un forehand spectaculos, dese apariții la fileu și multe „scurte”, a cedat primul set împotriva lui Garbine Muguruza, dublă câștigătoare de Grand Slam (Wimbledon 2017 și Roland Garros 2016). 

Sportiva din Tunisia a preluat apoi controlul raliurilor, a lovit de 44 de ori direct câștigător, a comis doar 27 de erori neforțate și s-a impus, scor 5-7, 6-3, 6-2. 

În „optimi”, Jabeur o va înfrunta pe Iga Swiatek (9 WTA). Poloneza a învins-o astăzi categoric pe Irina Begu, scor 6-1, 6-0. 

VIDEO Rezumatul meciului Ons Jabeur - Garbine Muguruza

Citește și alte știri de la Wimbledon:

Roger Federer a numit cei 3 jucători care îl pot bate pe Novak Djokovic la Wimbledon: „Nu-mi pasă de bookmakeri!”

Irina Begu, eliminată de la Wimbledon! A câștigat cu doar un game cu Iga Swiatek

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
futhienzbang
futhienzbang  •  03 Iulie 2021, 08:07

istoria SE FACE prin fapte! alții SCRIU despre ea!nu poți să scrii cu fapte! dar limba de lemn continuă să ne joace feste!dacă nu ne ajută capul!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează