SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

VIDEO Ons Jabeur a plâns pe teren după victoria de la Turneul Campioanelor: „Am decis să donez o parte din premiu”

Articol de - Publicat joi, 02 noiembrie 2023 11:07 / Actualizat joi, 02 noiembrie 2023 14:46

Ons Jabeur (29 de ani, 7 WTA) a obținut prima victorie de la această ediție a Turneului Campioanelor, 6-4, 6-3, cu Marketa Vondrousova (24 de ani, 6 WTA).

Învinsă de Coco Gauff în primul meci al turneului din Cancun (Mexic), jucătoarea din Tunisia a obținut primul succes. S-a impus după o oră și 30 de minute în fața Marketei Vondrousova, din Cehia, care are două înfrângeri din două partide.

Jabeur a început meciul cu un break, a condus cu 2-0, dar Vondrousova a egalat. La 2-2, tunisianca a mai câștigat o dată pe serviciul adversarei. Iar de la 3-2 s-a menținut în față până la final. 

După ce la 5-3 a ratat trei mingi de set, Jabeur a închis setul la următorul game, scor 6-4. Actul secund a avut o desfășurare asemănătoare. Jabeur a avut 2-0 și 3-2, dar a fost egalată de fiecare dată. De la 3-3, tunisianca nu a mai greșit. A câștigat următoarele trei game-uri și a luat setul cu 6-3.

VIDEO Rezumatul meciului Ons Jabeur - Marketa Vondrousova

VIDEO Ons Jabeur, în lacrimi la finalul meciului

La finalul meciului, la interviu, Ons Jabeur a început să plângă, atunci când a vorbit despre războiul din Israel și situația din Palestina.

„Sunt foarte fericită pentru victorie, dar nu am fost prea fericită în ultima perioadă. Situația din lume nu mă face prea bucuroasă. Simt că... Îmi pare rău. E foarte greu să vezi cum zilnic mor copii și bebeluși. E sfâșietor! Am decis să donez o parte dintre bani pentru a-i ajuta pe palestinieni.

 Nu e un mesaj politic. E ceva umanitar. Vreau pace în lume. Asta e tot”, a spus, printre lacrimi, Jabeur. 

198.000 de dolariprimește o jucătoare pentru participarea la Turneul Campioanelor. Aceeași sumă e primită pentru fiecare victorie. O jucătoare poate câștiga până la 3 milioane de dolari, dacă nu pierde niciun meci

Citește și: 

Încă un scandal cu Medvedev! Le-a arătat degetul mijlociu fanilor la Paris » Explicația ironică a rusului

Iga Swiatek nu a avut milă de rivala ei! I-a lăsat doar 5 game-uri în duelul zilei la Turneul Campioanelor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
TheWizardOfOz
TheWizardOfOz  •  03 Noiembrie 2023, 17:45
Postat de radumatei pe 03 Noiembrie 2023, 11:47

Peste câțiva ani, când autorii genocidului din Palestina vor fi aduși în fața justiției și pedepsiți ca la Nurnberg, sper ca un capitol din actul de acuzare să fie dedicat *** care, din subsolul articolelor online, justifică genocidul cu fraze gen „în Gaza nu există populație civilă”.

Dacă ai fi trăit acum vreo 90 de ani probabil ai fi fost mândru gardian în lagărele din Polonia sau te-ai fi înrolat voluntar în Einsatzgruppen. Ghinionul tău e că te-ai născut cam târziu... în ziua de azi specimene slinoase ca tine nu mai pot provoca decât râsul evreilor.

radumatei
radumatei  •  03 Noiembrie 2023, 11:47
Postat de TheWizardOfOz pe 02 Noiembrie 2023, 14:34

În Gaza nu există "populație civilă". Banii vor fi folosiți pentru următoarele atacuri teroriste (în Israel sau Europa).

Peste câțiva ani, când autorii genocidului din Palestina vor fi aduși în fața justiției și pedepsiți ca la Nurnberg, sper ca un capitol din actul de acuzare să fie dedicat *** care, din subsolul articolelor online, justifică genocidul cu fraze gen „în Gaza nu există populație civilă”.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Amen975ZQzamolxe
Amen975ZQzamolxe  •  02 Noiembrie 2023, 14:58

Voi ce nu cunoasteti "Istorie" ( mai ales cei sub 45 de ani) , mergeti in biblioteci si informativa ...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează