SPORTURI  »  TENIS  »  OSCAR

GALERIE FOTO Vedetele din sport au făcut senzație la Gala Premiilor Oscar » Ana Ivanovic și Lindsey Vonn au strălucit pe covorul roșu

Lindsey Vonn și Ana Ivanovic +49   FOTO
Lindsey Vonn și Ana Ivanovic

Articol de - Publicat marti, 12 martie 2024 11:09 / Actualizat marti, 12 martie 2024 13:30

Gala Premiilor Oscar a fost evenimentul începutului de an, iar vedetele din sport nu au lipsit. Serena Williams a ținut să fie prezentă, la fel ca și Ana Ivanovic. Fostele jucătoare de tenis au avut apariții apreciate pe covorul roșu. Și Roger Federer a impresionat alături de soția lui, Mirka. Nu a lipsit nici fosta schioare Lindsey Vonn.

Ivanovic, campioana de la Roland Garros din 2008, a fost însoțită de soțul ei, celebrul fost fotbalist Bastian Schweinsteiger. Ei au fost fotografiați și pe covorul roșu al celebrei petreceri de la Oscaruri a revistei Vanity Fair.

Fostul iubit al Victoriei Azarenka, alături de superba fostă jucătoare de tenis, Rachel Stuhlmann, în prezent influencer
monden
Fostul iubit al Victoriei Azarenka, alături de superba fostă jucătoare de tenis, Rachel Stuhlmann, în prezent influencer

„Soția mea este aici astăzi. Ea trebuie să muncească, ca să spunem așa, iar eu sunt însoțitorul ei", a spus fostul mijlocaș de la FC Bayern Munchen.

Ana Ivanovic a strălucit într-o rochie de un galben aprins Alex Perry, fără umăr și cu mânecă lungă, și a accesorizat-o cu o geantă neagră de tip clutch și un ceas Rolex, unul dintre sponsorii sârboaicei încă de pe vremea când era jucătoare, scrie tennis.com.

Lindsey Vonn la Premiile Oscar 2024 (foto: instagram)
Demi Moore la Premiile Oscar 2024 (foto: Imago)
Jessica Alba și Cash Warren la Premiile Oscar 2024 (foto: Imago)
Ana Ivanovic (foto: Instagram)
Sydney Sweeney la Premiile Oscar 2024 (foto: Imago)
+45 FOTO

Serena s-a distrat alături de vedetele americane Kris și Kendall Jenner. Fostul nr. 1 WTA a purtat o rochie fără bretele neagră, roșie și albă, cu mănuși lungi asortate, creată de casa de modă Off-White. Ea a accesorizat cu bijuterii Messika, inclusiv un inel mare, roșu rubin, și un ceas Audemars Piguet. Recent, Serena participase la prezentarea casei de modă Off-White la Săptămânii Modei de la Paris.

Look-ul Serenei a fost apreciat de celebrități precum Khloe Kardashian și Paris Hilton

Vezi și:

Dezvăluiri de impact ale lui Howard Jacobs, avocatul Simonei Halep: „A existat un efort concertat pentru a crea cazul de dopaj sanguin”
DEZVĂLUIRI
Dezvăluiri de impact ale lui Howard Jacobs, avocatul Simonei Halep: „A existat un efort concertat pentru a crea cazul de dopaj sanguin”
Surpriza anului în tenis: Novak Djokovic, eliminat la Indian Wells de locul 123
INDIAN WELLS
Surpriza anului în tenis: Novak Djokovic, eliminat la Indian Wells de locul 123

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
TraianX
TraianX  •  13 Martie 2024, 06:13

Strica imaginea .

Unomfoartesimplu
Unomfoartesimplu  •  13 Martie 2024, 00:18

Cand am vazut pozele, una dintre ele m-a facut sa vomit instant; ghiciti voi care... In afara de asta nici un om serios nu se mai duce/uita la mizeria asta!

VardyParty
VardyParty  •  12 Martie 2024, 17:24

Bastenitos, te bagi o tura?? Asta e challenge, nu phaaljeală cu doublemint.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close