SPORTURI  »  TENIS  »  SUA

Pete Sampras a anunțat că soția lui suferă de cancer: „Este greu să vezi cum o persoană pe care o iubești trece printr-o astfel de încercare”

Bridgette Wilson. 
Foto: Imago +16   FOTO
Bridgette Wilson. Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 30 octombrie 2023 13:52 / Actualizat luni, 30 octombrie 2023 18:37

Fostul mare tenismen american Pete Sampras (52 de ani), câștigător a 14 titluri de Grand Slam, retras din activitate în 2003, a anunțat că soția lui,cunoscuta actriță Bridgette Wilson (50 de ani), suferă de cancer ovarian. 

Fostul sportiv a făcut acest anunț duminică. Pete Sampras a dezvăluit că Bridgette Wilson, soția lui, a fost diagnosticată cu cancer ovarian în luna decembrie 2022 și a început de atunci tratamentul, după ce a fost mai întâi operată. 

Fostul mijlocaș al lui Manchester United, dezvăluiri cutremurătoare: „Luam între 12 și 14 somnifere în fiecare noapte. Dacă aș fi continuat, aș fi murit”
ANGLIA
Fostul mijlocaș al lui Manchester United, dezvăluiri cutremurătoare: „Luam între 12 și 14 somnifere în fiecare noapte. Dacă aș fi continuat, aș fi murit”

Fostul tenismen american Pete Sampras a anunțat că soția lui, Bridgette Wilson, a fost diagnosticată cu cancer

„Așa cum bine știți, eu sunt o persoană destul de liniștită și care nu vorbește despre viața privată. Cu toate acestea, ultimul an a fost unul extrem de solicitant pentru mine și familia mea și am decis să împărtășesc cu voi ce se întâmplă.

În luna decembrie a anului trecut, soția mea, Bridgette, a fost diagnosticată cu cancer ovarian. 

Începând din acel moment, ea a trecut printr-o operație de dificilă, a început chimioterapia și continuă să facă terapie și în acest moment”, a transmis Pete Sampras, potrivit people.com.

+12 FOTO

Bridgette Wilson, dreapta, alături de Mirka Federer. Foto: Imago

Pete Sampras: „Este greu să vezi cum o persoană pe care o iubești trece printr-o astfel de experiență”

„Este greu să vezi cum o persoană pe care o iubești trece printr-o astfel de încercare. Cu toate astea, a fost minunat să văd cum băieții mei (n.r. - Christian și Ryan) au fost mereu alături de mine și de Bridgette. 

S-o văd pe Bridgette cum continuă să fie o mamă și o soție incredibilă e o adevărată sursă de inspirație. Am mai învățat, de asemenea, că este foarte greu să cauți sprijin atunci când ți-e foarte greu să vorbești despre ceva. 

Acestea fiind zise, vreau să închei prin a vă cere să vă gândiți la noi și să vă rugați pentru familia noastră. Bridgette își continuă drumul către vindecare. Mulțumesc”, a mai adăugat Pete Sampras. 

Pete Sampras și Bridgette Wilson sunt căsătoriți din anul 2000. Cuplul are doi băieți: Christian, care are 20 de ani, și Ryan, în vârstă de 18 ani. 

Citește și: 

Jannik Sinner și Felix Auger Aliassime, campionii unei săptămâni de elită în circuitul ATP » Primul își păstrează forma, al doilea și-a regăsit-o

Ion Țiriac se ia de Serena Williams, după ce americanca a atacat-o pe Simona Halep: „Să ne întrebăm cum a luat toate Wimbledon-urile! A avut 10 excepții de la medicamente când era la Mouratoglou”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
Freyya
Freyya  •  01 Noiembrie 2023, 13:38

si de ce e asta o stire din sport?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează