SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

Petra Kvitova o laudă pe Sorana Cîrstea, înaintea duelului din semifinalele turneului de la Miami: „Este un lucru extraordinar că o sportivă de peste 30 de ani ca Sorana joacă așa de bine”

Sorana Cîrstea și Petra Kvitova. 
Foto: Imago
Sorana Cîrstea și Petra Kvitova. Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 31 martie 2023 08:27 / Actualizat vineri, 31 martie 2023 08:46

Petra Kvitova (33 de ani, numărul 12 WTA) a prefațat meciul contra Soranei Cîrstea (32 de ani, numărul 74 WTA), din semifinalele turneului de la Miami. Cehoaica a trecut în „sferturi” de Ekaterina Alexandrova și se va duela pentru un loc în finală cu Sorana Cîrstea diseară, după ora 22:00. 

Kvitova a spus că o va aștepta un meci dificil în compania româncei, lăudând prestația bună a Soranei Cîrstea la competiția organizată în Florida. 

„E de domeniul miracolului!” » Două aspecte subliniate de Cristian Tudor Popescu, înaintea semifinalei Soranei Cîrstea de la Miami: „Cel mai mare talent din tenisul feminin românesc!”
WTA MIAMI
„E de domeniul miracolului!” » Două aspecte subliniate de Cristian Tudor Popescu, înaintea semifinalei Soranei Cîrstea de la Miami: „Cel mai mare talent din tenisul feminin românesc!”

Petra Kvitova, înaintea meciului cu Sorana Cîrstea, din semifinalele turneului de la Miami: „Este frumos să înfrunți o jucătoare care este într-o formă bună”

„Este frumos să înfrunți o jucătoare care este într-o formă bună., la fel ca mine. Cu siguranță că va fi o partidă foarte frumoasă. 

Ne-am mai întâlnit de-a lungul anilor la mai multe turnee. Ne-am și antrenat împreună înainte aici (n.r.- la Miami) ca turneul să înceapă. 

10meciuri s-au mai disputat între Sorana Cîrstea și Petra Kvitova: 4 victorii pentru româncă, 6 pentru jucătoarea din Cehia

Este un lucru extraordinar că o sportivă de peste 30 de ani ca Sorana joacă așa de bine. Este un lucru plăcut. Sunt fericită pentru ea, pentru forma bună pe care o arată pe teren. Cu siguranță că va fi plăcut să jucăm din nou una împotriva celeilalte”, a declarat Petra Kvitova, potrivit site-ului oficial al WTA. 

Citește și: 

Sorana Cîrstea, despre noua sa abordare: „Acum simt că am un plan B”

„Ne face mândri!” » Fotbaliștii echipei din Liga 1 au venit la antrenament cu un mesaj pentru Sorana Cîrstea: „Ce reușește este de apreciat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează