SPORTURI  »  TENIS  »  VERDICT

Procurorii sârbi, verdict în cazul testelor Covid-19 prezentate de Novak Djokovic în Australia

Procuratură sârbă susține că rezultatele testelor PCR prezentate de Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) la intrarea în Australia, unele care arătau infectarea lui în luna decembrie, au fost valide.
Procuratură sârbă susține că rezultatele testelor PCR prezentate de Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) la intrarea în Australia, unele care arătau infectarea lui în luna decembrie, au fost valide.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 februarie 2022 23:40 / Actualizat joi, 03 februarie 2022 00:06

Procuratură sârbă susține că rezultatele testelor PCR prezentate de Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) la intrarea în Australia, unele care arătau trecerea lui prin Covid-19 în luna decembrie, au fost valide.

Nevaccinat, Novak Djokovic a încercat să participe la Australian Open profitând de o „portiță” din regulament. A susținut că a fost infectat cu Covid-19 la jumătatea lunii decembrie 2021, deși au apărut mai multe imagini cu el la evenimente publice în intervalul în care se presupunea că a fost pozitiv. 

Rivalul lui Ilie Năstase contestă victoria lui Nadal: „Mai câștiga dacă era Nole acolo? Occidentalii nu pot accepta că unul din Balcani e cel mai bun din istorie!”
Australian Open
Rivalul lui Ilie Năstase contestă victoria lui Nadal: „Mai câștiga dacă era Nole acolo? Occidentalii nu pot accepta că unul din Balcani e cel mai bun din istorie!”

Mai mult, publicații importante din Europa, precum BBC și Der Spiegel, au remarcat neconcordanțe în documentele prezentate, serii și coduri care ar fi fost modificate ulterior, astfel încât să îi susțină cazul lui Djokovic.

Procurorii sârbi îi dau dreptate lui Djokovic

Cazul a ajuns în atenția procurorilor sârbi. Verdictul a fost oferit miercuri și este unul favorabil liderului mondial. 

„Procurorii au analizat toate faptele, au verificat dovezile, și au determinat că Novak Djokovic a fost testat în mai multe rânduri și că rezultatele testelor din datele de 16 decembrie 2021 și 22 decembrie 2021 sunt valide”, se arată într-un comunicat de presă al Procuraturii sârbe.

Novak Djokovic trebuie să se vaccineze ca să joace la Roland Garros

Daniel Muksch, autorul unei dintre biografiile lui Nole, a declarat pentru presa din Austria că sârbul ar fi dispus să se vaccineze, fapt ce i-ar asigura participarea la toate turneele de tenis.

„Din ce am auzit din partea apropiaților lui, cred că se va vaccina. Poate a contribuit la decizie și finala din Australia. Poate că cele 21 de trofee de Grand Slam ale lui Nadal l-au împins s-o facă”, a spus Muksh, citat de Mundo Deportivo.

Citește și alte știri din tenis: 

Revenirea lui Roger Federer se amână: „Nu pot să alerg” » Când ar putea juca din nou

Cea mai așteptată revenire în tenisul mondial » A confirmat prezența la Buenos Aires și Rio de Janeiro

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (16)
rocky5
rocky5  •  03 Februarie 2022, 16:29

Vedeți ca au început să dea tichetele în valoare de 100 de lei celor vaccinați cu doza 2-a după 31 septembrie! Dacă va vaccinati și copilașii de 5 ani, va mai da guvernul 100 de lei!:)))

694663087795468
Cojo Ioan  •  03 Februarie 2022, 14:28

nene robot si nene gavrila ,nu e justitia sarba vinovata ca tu nu stii sa iti tii puscariabilii in tara,si mai uitati-va bre la TVpe Ghita l-au achitat ai nostri draga robot cu cap ,,,depinde ce cap

289534292959553
Jiří Janečko  •  03 Februarie 2022, 10:19
Postat de brujo pe 03 Februarie 2022, 10:13

Ai fi surprins ca judecatorul din Australia nu s-a pronuntat pe chestia asta. Dar nah, cap ai, iti mai trebe si ceva in el, ceea ce nu e cazul la tine.

Văd că tu ai ”bibilică” și poate ne explici la ce s-a pronunțat judecătorul, dacă zici că nu s-a pronunțat la actele ”false” ale lui Djokovič.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează