SPORTURI  »  TENIS  »  MELBOURNE SUMMER SET 1

Declarații superbe ale adversarei Simonei Halep înaintea meciului direct: „Când eram junioară, tata îmi vorbea despre ea”

Qinwen Zheng
Foto: Imago
Qinwen Zheng Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 ianuarie 2022 14:23 / Actualizat vineri, 07 ianuarie 2022 14:57

Simona Halep (30 de ani, 20 WTA) o va întâlni în semifinala de la Melbourne Summer Set 1 pe Qinwen Zheng (19 ani, 126 WTA). Chinezoaica a vorbit despre duelul cu fostul lider mondial.

Înaintea partidei care va avea loc sâmbătă dimineața, nu înainte de ora 04:00, ora României, tânăra jucătoare de tenis din China a vorbit despre întâlnirea cu Simona. Pentru Zheng va fi prima semifinală din carieră.

Momentul-cheie al meciului dintre Halep și Golubic » Simona a strigat pe teren: „O minge. Gândește!”
MELBOURNE SUMMER SET 1
Momentul-cheie al meciului dintre Halep și Golubic » Simona a strigat pe teren: „O minge. Gândește!”

„Când eram junioară, tata îmi vorbea despre ea, îmi spunea că este o luptătoare. Voi da tot ce am mai bun mâine şi cred că am nivelul necesar pentru a câştiga, aşa că trebuie să cred în mine. 

Nu mă gândesc că adversara este Simona. Trebuie doar să mă concentrez, să merg înainte şi să câştig acest meci”, a declarat Qinwen Zheng potrivit WTA Insider.

Qinwen Zheng a ajuns în semifinale după victorii obținute în fața japonezei Mai Hontama (150 WTA), scor 4-6, 6-2, 6-3, a Verei Zvonareva (81 WTA), scor 5-7, 6-3, 6-4 și a Anei Konjuh (67 WTA), scor 7-6, 7-6.

Simona s-a calificat în semifinale după un meci maraton

Simona Halep a avut parte de un meci istovitor împotriva Viktorijiei Golubic (29 de ani, 43 WTA). Partida începută la ora 04:20 în România s-a întins pe parcursul a două ore și 34 de minute, scor 6-2, 5-7, 6-4.

Ce a declarat Simona Halep după meciul cu Viktorija Golubic

A fost foarte dificil, trebuie să recunosc. Nu prea am crezut că pot câștiga acest meci, dar am luptat până la capăt și sunt foarte mândră de asta, pentru că am lucrat la acest aspect în trecut. A jucat uimitor, a luptat până la final, trebuie să-i acordăm credit pentru această prestație. Mă bucur că am putut fi puțin mai puternică la final și am putut câștiga. 

Nimic nu a funcționat nimic astăzi. Am luptat cu mine însămi astăzi, a fost dificil să-mi controlez emoțiile, dar m-a adus în această situație, a pus presiune pe umerii mei și mi-a fost greu să mă descurc. Când vrei să câștigi, nu trebuie să renunți, iar astăzi nu am făcut-o. Asta mă bucură. Chiar dacă nu am jucat cel mai bun tenis al meu astăzi, mă bucur că am putut câștiga.

VIDEO Rezumatul partidei Simona Halep - Viktorija Golubic

Citește alte știri din tenis:

Pericolul de la Antipozi » De ce cazul Djokovic ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru democrații

Novak Djokovic, interzis 3 ani în Australia? Un specialist avertizează: „Consecințele sunt pe termen lung”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (1)
347655969058390
Ion Popescu  •  07 Ianuarie 2022, 16:29

Succes Simo ! Tot mai sus !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează