SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

ROLAND GARROS // Mihaela Buzărnescu și Irina Bara, eliminate în sferturile de finală ale probei de dublu

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iunie 2018 14:51

Româncele Mihaela Buzărnescu și Irina Bara au fost eliminate în sferturile de finală ale probei de dublu feminin de la Roland Garros de Hao-Ching Chan (Taiwan) și Zhaoxuan Yang (China), scor 3-6, 6-1, 4-6. 

Perechea formată din Mihaela Buzărnescu și Irina Bara s-a calificat în sferturi la Roland Garros după ce a trecut în optimi de cuplul format din Jennifer Brady și Vania King. Româncele s-au impus după o oră și 30 de minute, scor 6-4, 6-3.

Mihaela Buzărnescu a avut o evoluție strălucitoare și în proba de simplu. A învins-o în turul III pe favorita 4, Elina Svitolina, dar s-a oprit în sferturi, învinsă de Madison Keys. 

Hao-Ching Chan și Zhaoxuan Yang (China) vor juca în semifinale împotriva câștigătoarei duelului dintre Timea Babos - Kristina Mladenovic și Eri Hozumi - Makoto Ninomiya.

Vezi și: Reglaj financiar și o performanță remarcabilă în 18 luni! » Drumul Mihaelei Buzărnescu din abisurile clasamentului până în TOP 30

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
831959706877275
Cristian Baltaru  •  05 Iunie 2018, 21:41

Păcat,cred că la dublu fetele ar fi putut face mult mai mult.

mellye1
mellye1  •  05 Iunie 2018, 17:03

Din pacate drumul Mihaelei la Roland Garros se termina aici , dar nea emotionat pina la lacrimi bravo Miki pt tot ce ai facut tu in ultimul am pt noi esti NR 1 .

adi_stelistul
adi_stelistul  •  05 Iunie 2018, 16:17

Chinezoaicele au fost invinse chiar acum 2 saptamani la Strasbourg de Mihaela, dar in echipa cu Raluca Olaru. Sper ca in decisiv se va confirma dominarea din setul 2.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează