SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

ROLAND GARROS // Rafael Nadal, salvat de ploaie în meciul din sferturi » Spaniolul a trecut prin momente extrem de complicate

FOTO: Raed Krishan +15   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 06 iunie 2018 23:04

Rafael Nadal, liderul clasamentului ATP, a trecut prin momente extrem de dificile în meciul din sferturi cu argentinianul Diego Schwartzman, dar a fost salvat de ploaia care a stăpânit a doua parte a zilei de la Paris. Spaniolul este condus cu 4-6, dar conduce cu 5-3 în setul secund. Partida se va relua joi, în jurul orei 14:00. 

Argentinianul a început furtunos meciul și i-a pus probleme lui Nadal la fiecare game în care ibericul servea. După un schimb de câteva break-uri, argentinianul și-a adjudecat primul set cu 6-4, spre uluiala spectatorilor prezenți pe Arena Philippe Chatrier. 

Schwartzman a lovit agresiv în permanență, profitând și de loviturile scurte ale lui Nadal, dar și de numărul uriaș al greșelilor neforțate comise de iberic. 

Argentinianul a început în aceeași manieră și setul secund și a făcut rapid break, conducând cu 3-2, moment în care și-a făcut apariția prima repriză de ploaie. Organizatorii au suspendat meciul timp de aproximativ o oră, iar la reluare Nadal a intrat mult mai determinat și nu i-a mai lăsat niciun game lui Schwartzman, până când ploaia a început din nou. Nadal conduce cu 5-3 și 30-15 și mai are nevoie de doar două puncte pentru a-și adjudeca setul secund. 

Partida se va relua joi, de la ora 14:00, primul meci al zilei pe arena Philippe Chatrier. Imediat după finalul meciului lui Nadal, Simona Halep va juca cu Garbine Muguruza în prima semifinală de pe tabloul feminin. 

Și cel de-al doilea sfert de pe partea superioară a tabloului a fost afectat de ploaie. Marin Cilici și Juan Martin del Potro sunt la egalitate, 5-5, în tie-break-ul primului set. Partida va fi reluată, de asemenea, joi. 

Prima semifinală e deja stabilită: austriacul Dominic Thiem îl va înfrunta vineri pe Marco Cecchinato, italianul care a produs o surpriză de proporții eliminându-l pe Novak Djokovic.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează