SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP A CÂȘTIGAT ROLAND GARROS

SIMONA HALEP A CÂȘTIGAT ROLAND GARROS // Ploaie de mesaje de la tenismenii din circuit pentru Simona Halep: ”Felicitări, Simo! Asta e pentru toți haterii!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 iunie 2018 19:07

Simona Halep a câștigat primul titlu de Grand Slam din carieră după victoria în fața lui Sloane Stephens, 3-6, 6-4, 6-1, în finala de la Roland Garros.

Jucătorii și jucătoarele din circuitul mondial de tenis s-au înghesuit să o felicite pe Simona pe twitter după ce a bifat o nouă bornă importantă în cariera sa. Reacțiile emoționante ale rivalelor sunt dovada că Halep este un nume respectat în vestiar.

Elena Vesnina: ”Simonaa! Meriți titlul acesta mai mult ca oricine”

Daria Kasatkina: ”Totul ține de răbdare și muncă. Felicitări Simona Halep

Ben Rothenberg, analist la New York Times: ”Simona Halep este primul număr 1 mondial fără titlu de Grand Slam care îl câștigă fiind lider mondial. N-a fost deloc un drum ușor, ținând cont de toate tâmpeniile care se spun despre jucătoarele aflate în poziția asta. Simona e o femeie puternică!”

Johanna Konta: ”Meritat pe deplin!”

Yanina Wickmayer: ”Felicitări, Simona Halep!! Nimeni nu îl merita mai mult.. Bucură-te de acest moment!”

Kevin Anderson: ”Felicitări pentru un titlul pe deplin meritat la Roland Garros!”

Ivan Ljubicici: ”Foarte, foarte fericit pentru Simona Halep. Un titlu atât de meritat. Vor mai urma...”

Petra Kvitova: ”Simonaaaaaa! Ai reușit. Sunt atât de fericită pentru tine. Să te bucuri de fiecare secundă. Meriți acest moment atât de mult”

Sabine Lisicki: ”Ce finală! Multe felicitări pentru Simona Halep pentru titlul câștigat la Roland Garros!”

Karolina Pliskova: ”Felicitări, Simona! Un titlu meritat, excelentă treabă!”

Andrea Petkovici: ”Asta e pentru toți haterii care au spus că nu o să câștige niciodată un Grand Slam pentru că nu e puternică psihic. Să vă stea în gât! Fiecare om are ritmul și ceea ce par a fi eșecuri sunt doar parte din povestea lui. FELICITĂRI, Simona! Asta vreau să zic și mulțumesc că ne-ai învățat pe toți”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (24)
dubluv
dubluv  •  11 Iunie 2018, 20:45
Postat de rocky2 pe 09 Iunie 2018, 23:52

Niste mesaje trimise din pura complezenta, ca sa nu zic din obligatie! E bine sa dai frumos in fata presei si a celor multi gura casca ce stau sa citeasca asa ceva!

Un mesaj din complezenta ar fi fost "Felicitari Simona". Mesajele au fost insa ALTFEL... Tu nu-ti bate capul prea mult, nu ai cum sa intelegi.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  10 Iunie 2018, 00:30
Postat de balauru48 pe 09 Iunie 2018, 21:29

Petkovici a zis, Klijsters a zis...inseamna ca astea stiau ca Halep are multi hateri. Se pare ca peste tot in lume. De ce oare? Ca nu cred ca astea 2(si mai sunt si altii/altele) au citit comentariile de pe ziarul lui peste sau digisport :))

Haterii aia de care vorbeste Petkovic evident ca nu sunt aia 5-6 gainari de pe forumul GSP., care se leaga de etnia ei, de forma nasului , de taica-su alte prostii. E vorba de o parte din sportiva internationala , de unii pundits, de fanii de tenis care poate mai scriau pe twitter si o criticau , mai ales dupa finala de la RG de anul trecut. Au fost multi care au criticat-o poate pe drept dupa finala din 2017 si care au crezut ca nu o sa castige vreodata un GS. Cu atat e mai meritoriu ce a reusit Simona, ca nu a renuntat la visul ei si a jucat sub o presiune uriasa .

catalin.palcu
catalin.palcu  •  10 Iunie 2018, 00:13
Postat de rocky2 pe 09 Iunie 2018, 23:52

Niste mesaje trimise din pura complezenta, ca sa nu zic din obligatie! E bine sa dai frumos in fata presei si a celor multi gura casca ce stau sa citeasca asa ceva!

Daca esti in stare sa citesti printre randuri, vezi ce mesaje au fost de complezenta si care au fost sincere . Ca sunt f multe care nu au zis nimic, gen Muguruza, Sharapova, Serena samd. Nota 10 lui Petkovic .

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close