SPORTURI  »  TENIS  »  CAMPANIE

Simona Halep spune NU violenței » Campanie la Madrid, alături de nume mari din ATP și WTA

Simona Halep la Madrid. Sursă foto: Facebook
Simona Halep la Madrid. Sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat joi, 29 aprilie 2021 15:45 / Actualizat joi, 29 aprilie 2021 16:24

Simona Halep (29 de ani, locul 3 WTA) participă, alături de alți 12 jucători din ATP și WTA, la o campanie de sensibilizare împotriva violenței de gen. 

Campania, intitulată sugestiv „NU”, îi are în prim plan pe Simona Halep, Dominic Thiem, Fernando Verdasco, Feliciano Lopez, Elina Svitolina, Kiki Bertens, Pablo Carreno Busta, Carla Suarez Navarro, Juan Martin del Potro, Karolina Pliskova și Alexander Zverev. Reuniți sub o idee lansată de fundația Mutua Madrilena, aceștia condamnă ferm violența de gen.

„Când vine vorba de maltrare, știm un singur cuvânt. Fără insulte, fără umilințe, fără bătăi”, transmit jucătorii prezenți în campanie. Videoclipul va fi difuzat la posturile de televiziune, în presă și pe terenurile unde se vor juca meciurile de la Madrid, notează site-ul ziare.com.

Simona Halep și-a aflat adversara din primul tur de la Madrid

Simona Halep și-a aflat adversa din primul tur al turneului WTA de la Madrid. Simona o va înfrunta pe Sara Sorribes Tormo din Spania (24 de ani, 46 WTA), cu care s-a duelat și la Roland Garros 2020, în primul tur. Atunci, Simona a câștigat fără drept de apel, scor 6-4, 6-0. 

Simona Halep a cucerit de două ori turneul de la Madrid, în 2016 și 2017. Luni, după ce a sosit în capitala Spaniei, Simona Halep a postat o fotografie de pe una dintre arenele din Madrid. „Hola” (n.r. - „bună”), a scris Simona în descriere.

Simona Halep spune NU violenței » Campanie la Madrid, alături de nume mari din ATP și WTA

Turneul de la Madrid se va juca între 29 aprilie și 8 mai. Campioana en-titre este Kiki Bertens, cea care în 2019 a învins-o în finală pe Simona Halep.

Ion Țiriac știe unde suferă Simona Halep în 2021: „Are o singură problemă”

Citește și alte știri despre Simona Halep: 

VIDEO Simona Halep, față în față cu fanii din întreaga lume » După ce meci a suferit timp de 3 luni și ce mesaje și-a scris pe pereți

Simona Halep și Sorana Cîrstea și-au aflat primele adversare de la Madrid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează