SPORTURI  »  TENIS  »  MIAMI OPEN

VIDEO Simona Halep, răspuns tranșant în conferința de presă despre Mouratoglou: „Ne-am văzut zilele trecute și...”

Articol de - Publicat miercuri, 20 martie 2024 06:25 / Actualizat miercuri, 20 martie 2024 10:39

Simona Halep a pierdut în fața Paulei Badosa, scor 6-1, 4-6, 3-6, în primul tur al turneului de la Miami.

Revenită în circuitul WTA, după aproape 19 luni de inactivitate, Simona Halep a făcut un meci solid împotriva spaniolei Paula Badosa, în primul tur al turneului de la Miami. În ciuda evoluției bune, ea a pierdut în trei seturi, 6-1, 4-6, 3-6, iar la conferința de presă a răspuns deschis tuturor întrebărilor cu care au „bombardat-o” reporterii.

„Acești oameni n-ar trebui să primească wild-card-uri!” » Revenirea Simonei Halep, contestată: „Nu a fost iertată!”
MIAMI
„Acești oameni n-ar trebui să primească wild-card-uri!” » Revenirea Simonei Halep, contestată: „Nu a fost iertată!”

Simona Halep s-a întâlnit cu Patrick Mouratoglou

I-a răspuns în primul rând Carolinei Wozniacki, care afirmase că nu este de acord ca jucătorii care au fost suspendați din motive de dopaj să primească wildcard-uri.

Apoi, jurnaliștii au dorit să știe și care este relația ei actuală cu fostul antrenor, Patrick Mouratoglou, al cărui staff i-a recomandat acel supliment contaminat cu substanța interzisă roxadustat, din cauza căruia a primit inițial 4 ani de suspendare, pedeapsă redusă apoi de TAS la numai 9 luni.

„Ne-am văzut zilele trecute și ne-am salutat. I-am urat succes cu Rune. Știu că fac o echipă bună. Dar asta e tot, nu mai lucrăm împreună. Doar ne-am salutat… de fapt, eu salut pe toată lumea. Totul este OK”, a replicat Simona.

Simona Halep: „Au motive să fie îngrijorați. Să verifice tot ce consumă”

Simona Halep a avut un sfat și pentru jucătorii tineri care au urmărit cazul ei și acum se tem că ar putea păți la fel: „Eu rămân o susținătoare a sportului curat. Cei din noua generație au motive să fie îngrijorați. Trebuie să fie foarte atenți la ceea ce fac și ceea ce mănâncă.

Uneori se poate întâmpla neașteptat, deci este un stres pentru toată lumea. Sper să nu mai pățească nimeni ce am pățit eu. A fost o perioadă teribilă, foarte stresantă din punct de vedere emoțional. Sfatul este să verifice tot ce consumă. Este foarte greu să dau un sfat”.

Simona Halep despre obiectivele pe care și le-a fixat

Întrebată dacă și-a fixat obiective pentru perioada următoare, Halep a spus că, neștiind cum va suna decizia TAS, nu și-a planificat nimic. „Este mult prea devreme. Nu știam ce să mă aștept de la decizia TAS, deci nu am planificat nimic. Aici am venit în special din dragoste pentru tenis.

Totul s-a întâmplat repede, au trecut doar câteva zile de la decizie. Mă duc acasă și va trebui să mă antrenez mai intens. Nivelul este foarte ridicat în acest moment în circuit. Apoi vom vedea”, a punctat sportiva din Constanța.

Halep a reafimat că, dacă i s-ar fi menținut suspendarea de 4 ani renunța la tenis: „Patru ani ar fi însemnat foarte mult și nu mai sunt atât de tânără. Ar fi fost dificil și probabil era sfârșitul carierei mele. Dar nu s-a întâmplat. Și, din fericire, sunt aici astăzi”.

Simona Halep: „Cel mai de jos punct a fost când am primit verdictul de 4 ani”

Totodată, ea a dezvăluit și cum s-a motivat în cele 18 luni cât a stat pe tușă. „Părinții mei m-au învățat că binele învinge mereu. Din prima zi până în ultima am fost convinsă că adevărul va ieși la iveală. Și că se va lua o decizie corectă.

Știu că sunt curată, nu am făcut nimic greșit. Am fost convinsă că nu este posibil să fiu suspendată 4 ani pentru ceva ce nu există. Cel mai jos punct a fost când am primit verdictul de 4 ani. Să primești 4 ani de suspendare pentru ceva ce nu ai făcut…”, a fost comentariul Simonei.

Alte declarații ale Simonei Halep

Despre Paula Badosa: „O adversară foarte bună. Cu un nivel de tenis foarte ridicat. Eu m-am bucurat de prezența mea pe teren, de faptul că m-am întors în tenis și de faptul că atâția oameni mă susțin și îmi transmit atâtea sentimente frumoase, iubire și apreciere. A fost o zi specială”.

Despre arena „în culorile naționale ale României”: „De fiecare dată când joc în lume, parcă sunt acasă. Foarte mulți români vin și mă susțin și sunt foarte gălăgioși în sensul bun. Mă ajută să lupt pentru fiecare minge și le mulțumesc tare mult că au venit”.

Despre evoluția sa contra Paulei Badosa: „A fost un meci greu, mă așteptam. E o jucătoare foarte bună. Fizic am obosit un pic, era normal. Și mental… nu am mai jucat un meci oficial de aproape doi ani. Dar per total eu cred că m-am descurcat bine și am jucat tenis la un nivel ridicat. Nu mă așteptam atât de bine, dar a fost un lucru bun să mă aflu pe teren și să joc atât de bine”.

Despre prezența în tribune a familiei și a lui Darren Cahill: „Când am decis să merg la Miami i-am sunat și le-am cerut să vină alături de mine pentru că era primul meci și aveam nevoie de susținerea lor. Nu a fost doar familia, au fost și prieteni apropiați, care au fost cu sufletul alături de mine în toată această perioadă. Și vreau să le mulțumesc încă o dată”.

VIDEO. Simona Halep vorbește despre Patrick Mouratoglou și daca vor mai urma alte procese: „A fost o greșeală, pentru care eu am plătit foarte scump”

Ați mai putea citi:

Halep - Badosa 6-1, 4-6, 3-6 » Simona pierde primul meci de la revenire după două ore de luptă aprigă, dar semnele sunt încurajatoare

„Ne-a lipsit zâmbetul ăsta!” » Presa internațională, impresionată de Simona Halep: „A avut nevoie doar de câteva puncte pentru a-și reintra în ritm”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
monika.
monika.  •  20 Martie 2024, 17:08

Nu conteaza ce spun actorii telenovelei. Ei interpreteaza doar roluri, tot ce vorbesc, raspund, e sigur stabilit de avocati, pentru a convinge lumea. Dar nu pot pacali pe nimeni.

monika.
monika.  •  20 Martie 2024, 17:05

Nu conteaza ce spun actorii telenovelei. Ei interpreteaza doar roluri, tot ce vorbesc, raspund, e sigur stabilit de avocati, pentru a convinge lumea. Dar nu pot pacali pe nimeni.

Freyya
Freyya  •  20 Martie 2024, 16:10
Postat de cipinho79 pe 20 Martie 2024, 11:18

corect Simona trebuie sa le raspunda dur astora care le e dor sa se bage in seama si sa ignore trolli care vorbesc pe langa subiect. Simona ar trebui sa primeasca wild card-uri la toate turneele pana ajunge pe locul 55 unde era cand ar fi trebuit sa-i expire suspendarea. oare prostacii astia gandesc ca Simona a fost scoasa pe nedrept din clasamentul WTA? pentru greseala de a nu verifica produsele recomandate de antrenori (pe principiul suflatului in iaurt) a platit 9 luni si 40 de locuri in clasament, si ar fi avut in continure acces pe panou fara calificari.

in biblie spune: "fericiti cei saraci cu duhul, a lor este imparatia" ;) nimic nu scoate pata din dopata... nici macar sforariile de la TAS n-au achitat-o. ii sta fain cu prosopul pe fata cand plange pe dedesubt :)))))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează