SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

SIMONA HALEP - ELINA SVITOLINA 6-1, 6-3 // FOTO David Beckham și Virgil van Dijk au urmărit victoria entuziasmantă a lui Halep! A fost primul meci la Wimbledon pentru fundașul lui Liverpool

FOTO: Reuters +3   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iulie 2019 17:02

Simona Halep (27 de ani, locul 7 WTA) a învins-o pe ucraineanca Elina Svitolina (24 de ani, locul 8 WTA), cu scorul de 6-1, 6-3, și s-a calificat în finala turneul de la Wimbledon 2019. Victoria Simonei a fost urmărită de personalități importante din sportul mondial.

  • Halep va juca sâmbătă de la ora 16:00 finala la Wimbledon, cu  Serena Williams (locul 10 WTA, 37 de ani).

David Beckham (44 de ani) a fost cea mai apreciată prezență de pe arena centrală a complexului londonez. Fostul mare internațional englez a urmărit victoria categorică a Simonei din loja lui Richard Branson, proprietarul imperiului britanic Virgin.

Van Dijk, prima experiență la Wimbledon

Virgil van Dijk (28 de ani), fundașul central al campioanei Europei Liverpool, a urmărit în premieră un meci la Wimbledon. 

„Am văzut niște meciuri la TV, dar e ceva special să fiu aici. Va fi o zi frumoasă. Mă aștept la niște meciuri spectaculoase.

Sper să mă bucur de meciuri și să ma relaxez. E o diferenșă între jucătorii de tenis și noi, fotbaliștii. Ei sunt singuri acolo pe teren, probabil doar cu sprijinul din tribune al antrenorilor. Noi ne putem baza întotdeauna pe colegi”, a declarat olandezul. 

 

Vezi și: 

SIMONA HALEP - ELINA SVITOLINA 6-1, 6-3 // Ce înseamnă calificarea în finală Wimbledon 2019: aproape de locul 4 all-time la bani, urcare spectaculoasă în clasament și bilet aproape asigurat pentru Turneul Campioanelor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează