SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2019

SIMONA HALEP LA ROLAND GARROS // Simona Halep, probleme medicale în meciul cu Magda Linette: „Mi-a fost rău, am mâncat lămâie între game-uri”

Simona Halep // FOTO: Reuters
Simona Halep // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 mai 2019 13:17

Simona Halep, 27 de ani, locul 3 WTA, a vorbit despre meciul cu Magda Linette (87 WTA) din turul II de la Roland Garros, câștigat în trei seturi, scor 6-4, 5-7, 6-3.

  • Halep va juca sâmbătă în turul 3 împotriva învingătoarei dintre Aleksandra Krunic (76 WTA) și Lesia Tsurenko (27 WTA).

„Nu am știut la ce să mă aștept pentru că nu mai jucasem împotriva ei și nu știam cum vine mingea. Cu siguranță ea a jucat un meci foarte bun, nivelul a fost foarte sus. Vreau să o felicit că a luptat până la capăt”, a declarat Simona Halep despre Magda Linette.

Pentru că am avut mingi de meci nu mi-am pierdut nicio clipă încrederea că pot câștiga meciul. Mi-am propus ca în setul al treilea să rămân calmă și să joc la fel. Am încercat să deschid terenul, pentru că la loviturile din apropierea corpului a jucat foarte bine. Cu serviciul am încercat să obțin mai multe puncte. Cred că mental am fost mai puternică decât ea”, a mai spus Simona.

„Mi-a fost rău”

Simona Halep a dezvăluit și că a avut probleme medicale în timpul meciului, dar că nu e nimic grav.

Mi-a fost un pic rău de la stomac, am și mâncat niște lămâie între game-uri, însă nu e nimic periculos”, a adăugat campioana din 2018.

„Am simțit că publicul a fost puțin cu ea, uneori îmi place să fie așa pentru că mă motivează, dar îmi place și când sunt cu mine. Depinde de moment”Simona Halep

Citește și:

Mats Wilander, mesaj tranșant pentru Simona Halep: „Dacă pentru asta ai nevoie de Cahill, apucă-te de altceva!”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
reteleanu
reteleanu  •  31 Mai 2019, 17:22
Postat de whiteredarad pe 31 Mai 2019, 16:57

Cind ai probleme cu stomacul ai spasme si hiperaciditate. Sucul de lamaie , fiind acid...nu face bine. Se vede ca nu are nici o persoana abilitata in staf. Prea multe inconstanta la Simona in momente cind esti proape de a termina jocul

sucul de lamaie este acid in afara organismului si alcalin in interior. iar despre problemele "cu stomacul"... poate ca simona este prea eleganta ptr a vorbi despre probleme lunare femeiesti. dar te pui cu brutele din romania?...

whiteredarad
whiteredarad  •  31 Mai 2019, 16:57

Cind ai probleme cu stomacul ai spasme si hiperaciditate. Sucul de lamaie , fiind acid...nu face bine. Se vede ca nu are nici o persoana abilitata in staf. Prea multe inconstanta la Simona in momente cind esti proape de a termina jocul

105662257060988
Eugen Qy  •  31 Mai 2019, 16:41
Postat de lapusneanul pe 31 Mai 2019, 14:59

Simona vs Tsurenko, sambata....asteptam prostalaii sa se oftice..:)

Sa stii insa, ca nu va fi deloc un meci usor, daca nu va juca asa cum stie ea, impotriva ucrainencei ! Este foarte motivata aceasta din urma si pe Simona am vazut-o jucand usor oscilant cu poloneza, careia ii intrau in teren niste mingii aproape imposibile !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează