SPORTURI  »  TENIS  »  VIITORUL - CHINDIA

SIMONA HALEP LA TURNEUL CAMPIOANELOR // Gică Hagi a comentat prestațiile Simonei la Shenzen: „Acum are de toate!”

Articol de GSP - Publicat joi, 31 octombrie 2019 17:10

Simona Halep (5 WTA, 28 de ani) o înfruntă mâine pe Karolina Pliskova (2 WTA, 27 de ani) pentru un loc în semifinalele Turneului Campioanelor. Gică Hagi (54 de ani) a vorbit din nou la superlativ despre campioana de la Wimbledon. 

  • Simona Halep și Karolina Pliskova joacă mâine pentru un loc în semifinalele Turneului Campioanelor, după ora 14:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport 2.

„Am văzut-o jucând foarte bine în primul meci. Pe al doilea nu l-am văzut.Nu m-am uitat și poate de asta a pierdut. Glumesc. A arătat foarte bine, e puternică. Are experiență acum. Când vorbim de ea, vorbim de cei mai buni. Deja e un sportiv consacrat, nu mai vorbim de Simona ca la început.

A devenit și mai în vârstă față de celelalte, are mai multe atuuri. Are de toate acum! Ea știe foarte bine ce îi trebuie, e matură. E puternică din toate punctele de vedere”, a declarat Gică Hagi într-o conferință de presă. 

Conferința integrală a lui Gică Hagi

Vezi și:

FOTO Supereroii lui Gheorghe Hagi » Viitorul sărbătorește Halloween-ul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
merace
merace  •  31 Octombrie 2019, 20:12

Hai Simona!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează