SPORTURI  »  TENIS  »  MIAMI

GALERIE FOTO Cum a apărut Simona Halep la revenirea pe teren » Ținută spectaculoasă la Miami

Articol de - Publicat marti, 19 martie 2024 22:50 / Actualizat miercuri, 20 martie 2024 10:41

Simona Halep a revenit oficial în tenis, după cele aproape 19 luni în care nu a evoluat. Românca a cedat în 3 seturi cu Paula Badosa (26 de ani, 73 WTA), 6-1, 4-6, 3-6, în turul 1 la turneul WTA1000 de la Miami.

Pauza a luat sfârșit pentru Simona Halep. După o lungă perioadă în care n-a putut evolua, românca a primit un verdict favorabil de la TAS și a revenit pe teren. Organizatorii Turneului WTA 1000 de la Miami i-au acordat Simonei un wild-card, iar aceasta poate participa la competiția de peste Ocean.

George Buricea după prima acțiune ca selecționer: „Trebuie să avem încredere în jucători!”
ECHIPA NAȚIONALĂ
George Buricea după prima acțiune ca selecționer: „Trebuie să avem încredere în jucători!”

Simona și-a făcut apariția pe terenul de la Miami cu zâmbetul pe buze, purtând o bluză de culoare verde fosforescent.

După ce a renunțat la bluză, Simona a rămas într-un echipament albastru deschis. Maioul româncei are o dungă verde fosforescentă în jurul gâtului.

La capitolul încălțăminte, Simona a ales niște adidași albi.

GALERIE FOTO. Echipamentul Simonei Halep la revenirea pe teren

+1 FOTO

Simona Halep, palmares pozitiv în meciurile cu Paula Badosa

După ce în februarie a câștigat procesul la TAS, iar pedeapsa în scandalul de dopaj i-a fost redusă la 9 luni, Simona Halep revine pe teren.

Ea a primit un wild-card din partea organizatorilor turneului WTA 1000 de la Miami, astfel că revine pe teren după un an și jumătate. Ultimul meci a fost în 29 august 2022, când pierdea în turul 1 la US Open. Iar acum revine pe teren, tot în SUA.

Va fi al treilea meci direct dintre Simona Halep și Paula Badosa. Halep a câștigat ambele meciuri disputate în carieră contra Paulei Badosa. A fost 6-1, 6-2 la Wimbledon 2022 și 6-3, 6-1 la Madrid 2022.

Dacă se califică mai departe, jucătoarea noastră o va întâlni pe bielorusa Aryna Sabalenka, dublă campioană de Grand Slam la Australian Open și număr 2 mondial!

Paula Badosa, fost număr 2 mondial în aprilie 2022, a câștigat doar 5 meciuri în actualul sezon. La Australian Open a fost oprită în turul 3 de Amanda Anisimova.

VIDEO. Ion Țiriac n-a fost de acord cu ultima decizie a Simonei Halep: „Cinci ore pe zi doar asta trebuia să facă! Când m-a ascultat a făcut bingo”

Citește și alte știri de actualitate:

Tragedie pentru Aryna Sabalenka la Miami Open » Iubitul ei a murit la 42 de ani + Poliția americană îi contrazice pe bieloruși: „O posibilă sinucidere”
WTA MIAMI OPEN
Tragedie pentru Aryna Sabalenka la Miami Open » Iubitul ei a murit la 42 de ani + Poliția americană îi contrazice pe bieloruși: „O posibilă sinucidere”
Se contruiește un nou bazin olimpic de înot: investiție de 35 milioane de euro
INVESTIȚIE
Se contruiește un nou bazin olimpic de înot: investiție de 35 milioane de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
zb59
zb59  •  20 Martie 2024, 08:36

Bine ca a revenit Simona pe teren! Faceti cate 10 articole desprea ea pe zi! Asa mai scapa si bietul Dragusin de atentia voastra nemarginita!:)) Bai, sinteti incurabili de p3n1b1l1!

sughibughi
sughibughi  •  20 Martie 2024, 06:53

fara bomboane Halep termina benzina dupa un set

Vezi toate comentariile (2)
Comentează