SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS // Mark Selby, fanul Simonei în finala Wimbledon: „O voi încuraja”

Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages +1   FOTO
Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 iulie 2019 14:28

Simona Halep (7 WTA, 27 de ani) joacă sâmbătă în a 5-a finală de Grand Slam din carieră. Halep o va înfrunta în ultimul act de la Wimbledon pe Serena Williams (10 WTA, 37 de ani).

  • Partida are loc de la ora 16:00, și va fi în direct pe Eurosport și liveTEXT pe GSP.RO

Înainte de finala de la Wimbledon, Simona Halep a primit încurajări de la Mark Selby, legenda britanică a snooker-ului și una dintre cele două persoane pe care le urmărește pe Twitter (Detalii AICI).

Sper ca Simona să câștige finala! O voi încuraja și îi doresc mult noroc sâmbătă”, a declarat Mark Selby, 36 de ani, potrivit WTA.

„Nu am nicio idee cum se joacă snookerul, dar îl admir pe Mark Selby. A fost în România de câteva ori, l-am întâlnit, am și o minge semnată de el. De aceea îl urmăresc pe Twitter”
Simona Halep

Citește și:

Cât va încasa Halep dacă o învinge pe Williams în finală + Banii pe care Simona i-a câștigat până acum la Wimbledon 2019

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează