SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS // Presa internațională, elogii pentru Simona Halep după finala de la Wimbledon: „Imperiul Român! Simona a pulverizat-o pe Serena!”

Simona Halep // FOTO: Raed Krishan
Simona Halep // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 iulie 2019 13:53

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) a triumfat în premieră la Wimbledon, după ce a învins-o în finală pe Serena Williams (37 de ani, 10 WTA), scor 6-2, 6-2.

După succesul de la Wimbledon, cele mai importante publicații sportive din lume au lăudat-o pe Simona Halep pentru modul în care a învins-o pe Serena.

„Simona Halep a surclasat-o pe Serena Williams pentru a câștiga primul titlu de la Wimbledon”, titrează L'Equipe.

„Lăudată fie, Simona! Halep câștigă Wimbledon după ce o doboară pe Serena Williams după un joc uimitor. Românca produce unul dintre cele mai frumoase jocuri dintr-o finală la Wimbledon și obține primul titlul la All England Club ”, notează The Sun

Simona Halep face istorie la Wimbledon și o pulverizează pe Serena Williams. Este prima jucătoare din România care e campioană la Wimbledon, un lux pe care nici Ilie Năstase nu și l-a permis în cele mai bune momente”, au scris cei de la Mundo Deportivo.

„Simona Halep este noua regină de la Wimbledon. Serena a căzut iar într-o finală și i-a dat coroana lui Halep în 56 de minute”, scrie Marca.

Imperiul Român! Simona câștigă în doar 56 de minute la Wimbledon și nu o lasă pe Serena să egaleze recordul de 24 de Grand Slam-uri”, scrie Sport360.

„Tactica intimidării nu merge încă o dată în fața lui Halep. Încrederea în sine o ajută pe Simona s-o învingă pe Serena”, au remarcat cei de la Tennis360.

gazeta sporturilor
Prima pagină a Gazetei Sporturilor de azi

 Citește și:

Chris Evert, cuvinte mărețe la adresa Simonei Halep: „Serena era în lumea ei mică! Nu am văzut pe nimeni să facă ce a reușit Halep”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (11)
fantasma
fantasma  •  14 Iulie 2019, 17:33
Postat de dilibau pe 14 Iulie 2019, 15:51

Oho, și stai să vezi că încă n-au scormonit afacerile private ale halepoaicei. ***, ajutată de Hagi, Țiriac și maica Tereza, plus interviurile de rigoare cu neica-nimeni ieșiți acu ca ciupercile după ploaie. Două săptămâni o ținem așa, garantat!

Va trebui să se vorbească de Măria ta,de modul în care personalitatea și realizările Dvs au reușit să schimbe mentalitatea a milioane de români,să îi facă să se simtă mândri că sunt contemporani cu o persoană atât de grandioasă,modestă și plină de empatie! Probabil că primăria va trebui să îți ridice o statuie undeva în mijlocul unui parc și să-ți dedice și câteva cuvinte de recunoștință: ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pittt
pittt  •  14 Iulie 2019, 16:58
Postat de bazinga pe 14 Iulie 2019, 15:43

Imi vine sa imi bag gheara in gat,nu alta!Nu mai suport HALEPMANIA asta oribila!Moooooooooooor!

Pai inca nu ti-ai bagat-o?

alegsandru
alegsandru  •  14 Iulie 2019, 16:16
Postat de samertx pe 14 Iulie 2019, 15:27

Hai, Alex, ne descrii ca și cum noi n-am mai exista aici. :)) Nu-i mumos!

Se pare ca nu suntem prea multi cei care stim dupa rezultatele ultimelor alegeri. Suntem cam minoritari.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează